Megszületett Tom Cruise kislánya

2006.04.19. 11:28
Katie Holmes megszülte Cruise első biológiai gyermekét, Surit. A Velvet testületileg reméli, hogy Holmes baromi nagyot káromkodott szülés közben, majd együtt fogyasztották el a méhlepényt. De ezt sajnos nem árulták el.

Megszületett Tom Cruise és Katie Holmes kislánya, Suri, írja a Los Angeles Times. A gyermek Holmes gigantikus hastérfogatához képest teljesen átlagos méretekkel születetett: négy kiló és 50 centi. Tom Cruise szóvivője szerint mindenki "káprázatosan" jól van. A nagy kérdésre viszont, hogy kiabált-e Holmes szülés közben, vagy sikerült-e betartani a némasági fogadalmát, senki nem kapott választ. Éppúgy nem tudni azt sem, hogy végül mi lett a méhlepény sorsa.

Zsebtolvaj Cruise

#alt#

A Suri név a Cruisehoz közelállók szerint héber és perzsa eredetű, előbbi nyelven királykisasszonyt, perzsául pedig piros rózsát jelent. Japánul a zsebtolvajt hívják Surinak, de erről nem szólnak a hivatalos források. Cruise barátainak a lap információi szerint fogalmuk sincs arról, hogy hogy kell kiejteni a kislány nevét. Cruise múlt héten egy interjúban azt mesélte, hogy csak úgy felütötték a nagy utónévkönyvet és egyértelművé vált, hogy ez lesz a gyermek neve. A színész akkor még titokban tartotta, hogy melyik név mellett döntöttek.

Tom Cruise és Katie Holmes kapcsolatának médiavisszhangja vetekedett a Brad Pittet és Angelina Jolie-t körülvevő hisztériával. A szcientológus párossal ellentétben Pitt és Jolie soha egy szót sem szólt kapcsolatukról, majd amikor a színésznő hasa letagadhatatlanul gömbölyödni kezdett akkor lehetett csak kisakkozni, hogy valójában mióta is vannak együtt.

A világ legirritálóbb szerelmespárja

Ha létezne olyan szavazás, amin meg lehetne választani az év legbizarrabb és legirritálóbb szerelmespárját, a kitüntetést minden bizonnyal a Cruise és Holmes nyerné. A zavarbaejtően a nyilvánosság előtt élt magánéletük miatt Cruise-t a The Sun múlt évben már megválasztotta a legirritálóbb sztárnak. Ő és Katie Holmes mindössze hathetes ismeretség után döntött úgy, hogy szeretik egymást és ez már egész életükben így is lesz, tehát összeházasodnak. Ezt aztán minden létező fórumon, tévéadásban, díjkiosztón és bulvárlapban kommunikálták is, olyan rámenősen, hogy folyamatos médiajelenlétük és boldogságuk fényezése barokkosan túláradt a megszokott - egyébként is tágas - kereteken. Ráadásul Katie Holmes minden logikát nélkülöző, random válaszadási stratégiája - melynek során bármilyen kérdésre képes egy Tom Cruise-t istenítő mantrával válaszolni- külön bizarr színezetet adott az egész történetnek.

Aztán Holmes teherbeesésével csak fokozódott a helyzet. Tom Cruise és Katie Holmes születendő gyermeke körül állandóan állt a bál. Nem elég, hogy felmerült, hogy az egész terhesség média-hack, a Cruise által támogatott ."csendes szülés" gyakorlata is bekerült a köztudatba. Azt végül nem tudni, hogy Holmes betartotta-e a szcientológia által előírt csendes szülést, amely arra kötelezi az anyát, hogy szó nélkül viselje el a vajúdással és a szüléssel járó fájdalmat, hogy megkímélja a tarumától a gyermeket.

Méhlepény rántva

Legutóbb a placenta kapcsán is bizarr megjegyzést tett a média érdeklődését folyamatosan fenntartó 43 éves Cruise. A GQ magazinnak adott interjújában világgá kürtölte: szülés után meg fogja enni gyermekének placentáját. "Megeszem a placentát és a köldökzsinórt is azon nyomban. Biztos finom lesz. Nagyon fehérjedús" - mondta el a vállalkozó kedvű színész, bár arra nem tért ki, hogy valamilyen módon elkészítve, vagy azon melegében, nyersen kívánja fogyasztani a biotáplálékot. Igaz, mikor az újságíró jó étvágyat kívánt neki mindehhez, kicsit visszakozott: "Na jó, lehet, hogy nem".