horoszkóp

Tereskova Fábry műsorának beperlésére buzdít

2008.04.10. 10:45
Nagy Kriszta Tereskova úgy érzi, becsapták, és nem tartja korrektnek Fábryt, miután a műsorvezető vele adta el a show-ját úgy, hogy végül a reklámban szereplő jelenet benne sem volt a műsorban. A készítőket képmutatónak gondolja, mert nem a jó erkölcs védelmében vágták ki az adásból, a nézőknek pedig azt üzeni, pereljék be a műsort, különben mindig át fogják őket verni.

Nagy Kriszta úgy érzi, hogy Fábry és a műsor készítői kihasználták őt, írja a Bors. Tereskovának az fáj, hogy vele adták el a múlt heti Showdert, de a reklámozott jelenet még csak nem is szerepelt a műsorban.

A kivágott jelenet kapcsán képmutatónak is nevezte a műsor készítőit, mert igazán leadhatták volna a kivágott jelenetet – amiben Tereskova egy meglehetősen pajzán dalt énekel – „rommá sípolva”, de a műsor készítői nem ezt tették, viszont felrakták az internetre a kivágott részt.

Nagy egy dolgot megtanult az esetből, hogy többé nem fog vágott műsorban szerepelni.

A nézőknek azt javasolja, hogy pereljék be a műsort, mert nem azt kapják, mint amit a műsort hirdető reklámban mutatnak nekik. Nagy szerint, ha az emberek soha nem reagálnak arra, ami velük történik, akkor „folyamatosan át lehet őket baszni”.

Az átverés mellett még két dolog zavarja Tereskovát a műsor után kialakult helyzetben.

Az egyik az, hogy Fábryt a műsor óta nem tudja elérni, pedig hívta, írt neki sms-t, e-mailt. Azért szeretne beszélni a műsorvezetővel, mert Fábry megígérte neki, hogy még az adás előtt láthatja majd a megvágott műsort, de erre nem került sor.

A Borsnak nyilatkozó Tereskova szerint azért is furcsa Fábry viselkedése, mert a műsor előtt nem egy szerkesztővel vette fel a kapcsolatot, hanem Fábry hívta fel őt személyesen, így egyértelműnek tűnik, hogy a produkció végéig Fábry maradjon kapcsolatban a művésznővel.

Ezeken felül Nagy Kriszta még azt is sérelmezi, hogy nem kapott gázsit a szereplésért, pedig az egész műsort az ő nevével adták el, ami szerinte több milliót hozott Fábrynak és a műsor producerének.

Tereskova persze hozzátette, a műsorban nem azért csinálta, amit csinált, hogy így kapjon pénzt, hanem azért, mert így tartja magát hitelesnek.