Elképzelhető, hogy Paris Hilton fogja játszani Teréz anyát az indiai rendező filmjében. T. Rajeevnath azért szeretné Hiltont, mert az nem vetkőzik a Playboynak. Úgy tűnik, Indiában nincs internet, meg tévé.

Paris Hilton elhatározta, hogy ő játssza Teréz anya szerepét, az apáca életét feldolgozó filmen. A szállodalánc-örökösnő örömét fejezte ki, amiért máris utolsó fordulós lett a szerepért folyó harcban. Teréz anya életét a tervek szerint egy indiai rendező, bizonyos T. Rajeevnath fogja megfilmesíteni.

Lelkes aspiráns

Hilton nem szalasztotta el a lehetőséget és biztosította a rendezőt, nagyon is érdeklődik a filmszerep iránt. egy késő esti interjú során így nyilatkozott: "Örültem neki, hogy azt nyilatkozta: nem akar meggyőzni arról, hogy el tudja játszani a szerepet. Az ügynökeim már rajta vannak, hogy végre személyesen is találkozhassunk."

A Warner Brothers máris jelezte, hogy boldogan részt vesz az ötvennégy éves rendező új filmjében, amit feltehetően Nyugat-Bengáliában forgat majd, ahol Teréz anya élete nagy részét töltötte.

Félreinformált rendező

#alt#

A Teentoday brit újság honlapja szerint Rajeevnath akkor szeretett bele Parisba, mikor a szexinek mondott örökösnő sok pénzért sem vetkőzött a Playboynak. Ebből leginkább arra lehet következtetni, hogy Indiába szelektálva jutnak el csupán a hírek, hiszen alig hogy elcsendesült a hisztéria az örökösnő pornófelvételei miatt, máris új botrány van a láthatáron.

Botrányhősnő

Nicole Lenz nyuszilány ugyanis a napokban közölte a nagyvilággal, hogy legutóbbi közös Las Vegas-i bulizásukkor a szőke celebritás valósággal leteperte őt, és még kész szerencse, hogy állig fel volt fegyverkezve segédeszközökkel, így nem hiányzott annyira a pasi közülük. Ahogy ez lenni szokott, a lányok heccből videóra is vették a légyottot, bár a kazettáról mindezidáig csak Lenz beszélt, ő viszont azt állítja, minden idők legkomolyabb pornóját láthatják majd a szerencsések.

Mindezek mellett felfoghatatlan, hogy a részegen bulikról hazatámolygó, leginkább a vad bulijairól, hülyeségeket beszéléseiről és állatkínzásairól elhíresült celebritás mit keresne a boldoggá avatott jótékony apáca szerepében. Az egyház várhatóan tiltakozni fog, ami egyúttal a várható nézettség növekedését is jelenti.