horoszkóp

Britney Spears gyermeket vár

hh
2005.04.13. 11:07
Britney Spears alakjának kerekedése óta a bulvárlapok azt találgatták, hogy a popsztár terhes-e vagy csak sok kólát iszik. A spekulációknak véget vetve Spears kedden bejelentette, hogy terhes első gyermekével.

A huszonhárom éves Britney Spears tavaly házasodott össze egykori táncosával, Kevin Federilne-nal. Az énekesnő az utóbbi hónapokban folyamatosan cáfolta terhességének hírét, de most saját, hivatalos weboldalán adta hírül a baba érkezését. A terhesség bejelentésével azokra a pletykákra is rácáfoltak, melyek szerint Spears házassága válságban van. "Kevin és én azt akarjuk, hogy mindenki tudja, jól vagyunk" - olvasható a honlapon.

A híres gyerek máris blogol

Klikk a képre!
Szemfüles (anti)rajongók a hírek hallatán azonnal indítottak egy babablogot, ahol Spears magzata egyes szám első személyben számol be életéről, és olyanokat tudhatunk meg tőle például, hogy Britney Spears kakijának pisiszaga van.

Neki ez lesz az első

Britneynek ez lesz az első gyermeke, férjének pedig a harmadik - van egy nyolchónapos fia és egy három éves lánya Shar Jackson színésznőtől. Spears már régóta vágyott gyermekre, ezt több helyen hangoztatta is. Amikor összeházasodtak Federilne-nel, Britney felfüggesztette a munkát, és bejelentette, hogy kis időre eltűnik a nyilvánosság elől, azóta csak paparazzifotókon találkozhattunk gömbölyödő alakjával.

Érthetetlen karrier

Britney Spears tizenöt éves korában lett világszerte ismert "... Baby One More Time" című számával. A harapós ló gondolta volna, hogy ilyen produkcióval be lehet futni, de ehhez képest Britney azóta hatvanmillió lemezt adott el.

Spearsék egyelőre nem beszéltek arról, hogy a gyermekáldás miként fogja befolyásolni az énekesnő karrierjét, de azt lehet tudni, hogy a házaspár nemrég aláírt egy szerződést a UPN televíziós társaságnál egy róluk szóló realityműsor készítéséről.