Teri Hatcher felvállalja a ráncait

2006.03.02. 15:38
A Született feleségek 41 éves szereplője még nem néz ki annyira fiatalnak, mint a nála több mint 20 évvel idősebb Cher, de mint elárulta, nem is fog. Ő ugyanis úgy döntött, felhagy az orvosi beavatkozást igénylő szépségmegőrzéssel.

Vannak celebek, akik szerint természetes, hogy egyre jobban néznek ki, ahogy öregszenek, vagy hogy a mellméretük több számot változik egyik napról a másikra, és azt állítják, hogy mindez fura szépségrituálékkal bárki számára elérhető. Vannak azoban olyanok is, akik felvállalják, hogy valójában sebészeti úton tartják magukat fiatalon. Most például Teri Hatcher árulta el, hogy eddig botoxszal és kollagénnel tartósította magát az örökkévalóságnak. De most már nem teszi.

A méreg fiatalít

Teri Hatcher

A Daily Mirrornak adott interjújában a Született feleségek 41 éves színésznője elárulta, hogy a múltban vett igénybe "egy kis orvosi segítséget". A Glamour magazinnak azonban már arról is nyilatkozik, hogy nem tervez további beavatkozásokat: "Már egy éve nem csináltattam ilyesmit, és most már nem is fogok. Meg kell tudnom szokni a ráncaimat".

A ráncosodást megelőzni általában botox-kezeléssel szokták, ami - enyhe idegméreg lévén - megbénítja a mimikai izmokat, így védi a száj- és szemkörnyéket, valamint a homlokot a mély ráncok bevésődésétől. A másik előszeretettel használt anyag a kollagén, ezt a már meglévő ráncok és az ajak feltöltésére használják. Mindkét anyagnak időszakos hatása van, a kúrákat legkésőbb félévente ismételni kell.

Clooney se vált be

Hatchertől ez tulajdonképp merész húzás, hiszen a fiatalság megőrzésében állítólag olyan nagy szerepet játszó kiegyensúlyozott szerelmi és szexuális élet sem jellemző rá mostanában. Helyzetét a Ladie's Home Journal című lapnak adott interjújában egyenesen rémálomnak titulálja: mint elmondta, az utóbbi kilenc hónapban nem volt senkije, és már nagyon unja ezt az állapotot. Igaz, nemrégiben összehozták George Clooney-val, de a rövid kis flört már szinte addigra végetért, hogy a pletykalapok belemelegedhettek volna a kitárgyalásába. A felek ráadásul el sem ismerték, hogy lett volna köztük valami, de bulvársajtó ennek ellenére még azt is tudni vélte, hogy a kaland Clooney hűtlensége miatt ért véget. Hatchernek mindenesetre van elképzelése az álomkapcsolatról az álomférfival: "Férjhez már nem akarok menni, de azért szeretnék egy olyan monogám kapcsolatot, amiben egy olyan társam van, akiben megbízhatok, és akinek megmutathatom magam a teljes valómban, minden ártatlan és kevésbé ártatlan kis szenvedélyemmel együtt".