horoszkóp

Híresek, tetováltak, nők - felismeri őket?

2008.02.19. 12:21
Kapcsolódó cikkek (1)
Azért írjuk a velvetet, mert a hírességek életének legapróbb részleteit is lenyűgözőnek találjuk - ön pedig minden bizonnyal ugyanezért olvas minket. A sminktelenségi fejtörő után egy újabb játékot eszeltünk ki saját magunk, de mindenekelőtt az önök szórakoztatására. A dolog abból áll, hogy kiválasztottunk hat női sztárt, és alább őket mutatjuk be a tetoválásaikon keresztül. Elég gyakorlott velvet-olvasó ahhoz, hogy megfejtse, kiről van szó? Töprengjen és kattintson!

Koordináták és idézetek

Az első titokzatos és egyben tetovált hölgy rengeteg képpel és felirattal rendelkezik a bőrén. Bal vállán például korábbi férjének neve volt látható, de ezt eltávolíttatta, és most újabb párjától születő gyermekei születési helyének koordinátáit íratja fel magára. Ugyanezen az oldalon az alkarján egy Tennessee Williams-idézet olvasható: "A prayer for the wild at heart kept in cages", ami nagyjából annyit jelent, hogy "Ima a ketrecben fogvatartott vad szívűekért". Sejti már, hogy ki lehet ez a vad szívű nő?

Ő csak unatkozott

Második alanyunk egyszer azt találta nyilatkozni, hogy ő csak azért tetováltat, hogy legyen mit nézegetnie, amikor unatkozik. Nem gondoltuk volna, hogy az illető hölgyeménynek ilyen sok üres órája van: lassanként az egész testét tetoválások fogják borítani, ezeket végignézni nemsokára egész estét betöltő program lesz. Tipikus, hagyományos matróztetkók ezek az unaloműzők: meztelen nők, horgony, patkó... Ha ön belevaló bulvártudor, az itt látható példányokból bizonyosan meg fogja tudni mondani, ki lehet ez az "unalmas" életvitelű hölgy.

A szerelmes

Valószínűleg a harmadik hölgyet fejtik majd meg olvasóink a legkönnyebben: az illető ugyanis kedvesének állít emléket a nyakán és a csuklóján látható tetoválásokkal. Ezek közül csak az előbbi szorul további magyarázatra, ugyanis ez a felirat héber nyelven íródott. Jelentése: "Szerelmem az enyém, én pedig szerelmemé vagyok." Tudja már, hogy ki esett bele ennyire és hogy kibe?

Masni és villám

Rendkívül különleges lábfejdísszel rendelkezik a következő hölgy. Mindkét körömcipőjéből egy-egy halálfej kandikál ki, de a jobb oldalinak egy kis villám van a homlokán (talán Harry Potter-utalás?), míg a baloldali masnit hord. Ugyanőneki angyalszárnyak vannak a lapockáin, karjai is több helyen tetováltak, és a hasán, amit nem enged fényképeztetni, állítólag szintén van egy felirat, méghozzá a következő szöveggel: "This too shall pass". Azaz: "Ez is elmegy".

Pasi ment, kockák maradtak

Szomorú történetet rögzítenek ezek a dobókockák. Tulajdonosuk nem sokkal az esküvője után tetováltatta magára őket, miközben férje hasonló mintát csináltatott, csak kékben, hogy ezzel is kifejezzék összetartozásukat. Furcsa fintora a sorsnak, hogy a dobókockák a szerencse forgandóságát jelképezik, és a kedvezőtlen fordulat roppant hamar be is következett mindkettőjük életében - de különösen az exházaspár nőtagjára záporoznak sorban a csapások. Ő az ötödik kitalálandó híresség, ha nem jut eszébe, kiről van szó, kattintson alább a galériára.

Erre van előre

A legnehezebbet hagytunk utoljára. Ez a tetoválás viselője bevallása szerint egy iránytűt jelképez. A hölgy a Rolling Stone magazinnak mesélte el jópár évvel ezelőtt, hogy az ötletet a vikingektől leste el: ők használták ezt a mintát, igaz, nem a karjukra tetoválták, hanem a homlokukra rajzolták szénnel. "Így legalább nem fogok eltévedni" - mondta. De vajon ki?

Kattintson a képre, itt vannak az összefirkált bőrű női megfejtések!