Tóth Vera lecserélte egész zenekarát, új gitárosa a pasija, Dobi, új zeneszerzője pedig nem más, mint Pély Barna.

Tóth Vera ügyesen menedzseli az életét: mióta befutott a Megasztárral, lefogyott vagy 20 kilót, és további súlyok leadását tervezi, de a fogyókúra mellett be is pasizott. A sokáig csak misztikusan Dobiként emlegetett vőlegénynek már a teljes neve is kiderült, úgy hívják, hogy Dobos András. Dobi Németországban basszusgitározott, míg annyira bele nem szeretett Tóth Verába, hogy otthagyta a tiszta német utcákat és az eurót az énekesnőért, és visszaköltözött Magyarországra.

Barnával nyomul

Klikk a képre!

Vera meghálálta a gondoskodást, és új zenekart alapított, amibe bevette párját, Dobit is. Az énekesnő saját elmondása szerint nem azért cserélte le a bandáját, mert elégedetlen volt velük, hanem mert újítani akart. Ezért elküldött mindenkit, csak a két vokalistát tartotta meg, és betette az együttesbe gitározni Dobit, így a szerelmesek már a munkában és a magánéletben is egymásé lehetnek. Előtte azonban Tóth Vera a dalszerzőit is lecserélte: valamiért ugyanis úgy gondolta, László Attilánál és Horváth Attilánál sokkal jobb választás Pély Barna, ezért ezentúl ő fogja neki szerezni a zenét.

Dobi az egyik legjobb

Tóth Vera a Blikknek elmondta, szakmailag semmi baja nem volt az előző zenekarával, ám azt nem ő válogatta össze, ezért szeretett volna egy olyan együttest, amelyek tagjait ő választja ki, és baráti viszony fűzi őket össze. Az énekesnő szerint az elküldött zenésztársak nem sértődtek meg, hiszen Tóth Vera most áttér egy teljesen más stílusra, amit a zenészek nem is biztos, hogy szívesen követtek volna. Tóth Vera azt is elmondta, Dobit nem érzelmi, hanem szakmai alapon válogatta be az együttesbe, ő ugyanis az egyik legelismertebb zenész a szakmában.

Dobos András és Tóth Vera tavaly nyáron jött össze, és karácsony előtt össze is költöztek. Dobi többször kifejtette, ő nem kívánta Tóth Verától, hogy lefogyjon, mert neki így is nagyon tetszik.