Tóth Gabi pánikbetegsége miatt lett rosszul

2006.01.20. 11:24
A 18 éves Megasztáros énekesnő legutóbb szerdán, a NévShowr forgatása közben ájult el, de már annak idején, a Megasztár-koncertturnén is voltak rosszullétei. Most kiderült: azért, mert évek óta pánikbetegséggel küzd.

Tóth Gabi két nappal ezelőtt lett rosszul a NéwShowr című műsor forgatásán: az énekesnőnek a Blikk infói szerint a cukra esett le, mert reggelizés előtt akart tekerni egyet a szobabiciklivel. Tavaly a Megasztár-koncertturnén ájult el, akkor orvost is kellett hívni hozzá, azt rosszullétét a túlhajszoltságra fogták. Most azonban a fiatalabb Tóth-lány maga állt elő jól hangzó magyarázattal a Blikknek: évek óta pánikbetegséggel küzd.

Csak semmi pánik

Problémájával természetgyógyászhoz fordult, és sikeresen kezelik is - állította az újságnak - most azonban első lemeze megjelenése kapcsán egyhetes, megfeszített médiaturnén vesz részt, ami megint annyira kimerítette, hogy visszaesett. Az énekesnőt orvosa arra inti, próbáljon sokat pihenni és szedjen vitaminokat. Ez utóbbit be is tartja, de az ideje beosztásával gondjai vannak, ugyanis annyira imád énekelni, meg a rajongóit, hogy nem akar csalódást okozni nekik.

Hello, Gabi!

A rajongók ki is tesznek magukért: az énekesnő debreceni koncertjén például voltak, akik három órát vártak rá fagyoskodva a hidegben, hogy átadhassák neki születésnapja alkalmából ajándékaikat. A figyelmes rajongók azt is kinyomozták, hogy kedvencük odavan a Hello Kitty-s holmikért, ezért egy pénztárcát és sálat ajándékoztak neki.