horoszkóp

Házimunkától féltik szüleik Tóth Gabit és Palcsó Tomit

fzs
2005.06.16. 12:24
A Megasztár fiatal szerelmespárja folyamatosan összeköltözési terveit hangoztatja, családjuk azonban nincs elragadtatva ettől. Szerintük a karrier és a házimunka még sok volna a fiataloknak. Ők azonban úgy érzik, egy névtelen leveleket és sms-eket írogató zaklató után egy kis szendvicskészítés vagy takarítás már igazán smafu.

Bár mind Tóth Gabi, mind Palcsó Tomi szülei nagyon fiatalon házasodtak, a fiatalok összeköltözési terveit egyáltalán nem nézik jó szemmel - írja a Best magazin. Tóthék szerint Gabi - bár kellően önálló - a házimunka terén még kihívásokkal küzd, és féltik lányukat attól, hogy egyszerre kelljen megbirkóznia a karrierépítés, valamint a háztartás rendbentartásának feladataival. Az énekesnő édesapja emellett azért is örülne jobban, ha Gabi továbbra is nővére, Vera albérletében lakna, mert megnyugtatónak tartja, hogy a megfontoltabb, tapasztaltabb idősebb nővér odafigyel húgára.

Palcsó Tomi szülei az érettségit hozzák fel legfőbb ellenérvként, de hozzáteszik: ha ez megvan, döntsenek a fiatalok, ők pedig segítenek, ha kell.

Családi vonás

A két családtól nem idegen a fiatalkori házasságkötés: mindkét családban fiatalon ismerkedtek meg későbbi párjukkal. Tóth Gabinak már a nagyszülei is korán kötöttek házasságot: a nagyapa 21, a nagymama 19 volt az esküvőjükkor. Ők most is unokájuk mellé álltak az összeköltözés kérdésében: a nagypapa szerint ha valaki szeret, merjen együttélni a párjával, mert soha nem tudhatja, mikor lesz szüksége rá. Az énekesnő édesapja, Tóth István húszévesen ismerte meg lányai későbbi édesanyját, Erikát, de az összeköltözésüket öt évi együttjárás és a házasság előzte meg. Palcsó Tomi édesapja is gyors döntéssel lett férj: húszéves korában, féléves ismeretség után vette feleségül Tomi édesanyját.

A fiatalok nem veszik komolyan a szülői aggodalmakat: bár Palcsó konyhaművészete a virsli-rántotta-párizsis szendvics háromszögön belül marad, Tóth Gabi kijelentette, hogy főzni is hajlandó, a takarítást pedig együtt tervezik megoldani.

A lefejelés, mint problémakezelés

Tóth Gabi egyébként sem aggódós típus: először ugyan megijedt, amikor egy ismeretlen zaklató kezdte őt bombázni névtelen levelekkel, amikor viszont a Színes Bulvár Lap kiderítette, hogy az újabban már sms-eket is írogató ismeretlen egy Veszprém megyei tinédzserlány, az énekesnő nem foglalkozott az üggyel tovább. Az sms-ek íróját nem volt nehéz kinyomozni, mivel saját telefonjáról küldte az üzeneteket, az énekesnő azonban nem tett feljelentést ellene.

A zaklató lány a lapnak azt nyilatkozta: nem szokása ilyet csinálni, de Tóth Gabit annyira ki nem állhatja, hogy nem tudta visszafogni magát. Szerinte az énekesnő idegesítő hisztérika, ráadásul olyan rosszindulatú is, hogy az iskolájában se szerette senki. Tóth Gabit nem törte össze a kritika, úgy fogalmazott: egy ilyen alak annyit sem érdemel, hogy lefejelje, de mások figyelmét azért felhívja rá, hogy amennyiben hasonló eset történne, kedvese, Palcsó Tomi "megkeresi és lezúzza" az illetőt. Ezt megpróbáltuk elképzelni, de nem sikerült.