horoszkóp

Charlize Theron megcsókolta Shirley MacLaine fenekét

2005.09.23. 15:05
Az Oscar-díjas sztár a tiszteletét próbálta kifejezni a fenékpuszival, a színészlegenda első gondolata pedig az volt, talán le kéne magukat inniuk. Theron a fájdalomcsillapítókat okolta bódult viselkedéséért.
Charlize Theron még a vad partikhoz szokott hollywoodi közönséget is meglepte, amikor egy díjkiosztón cuppanós puszit helyezett a 69 éves Shirley MacLaine fenekére. Az Oscar-díjas dél-afrikai színésznő úgy érezte, valahogy muszáj kifejeznie kolléganője iránt érzett határtalan tiszteletét a Premiere Woman in Hollywood elnevezésű eseményen, és úgy vélte, itt nem elég a verbalitás. A színésznő lelépett a pódiumról, és csókkal illette a még életében legendává vált MacLaine fenekét.

A gyógyszerekre fogta

Charlize Theron

Theron, aki maga is kapott díjat az eseményen, utólag azzal magyarázkodott, hogy a nyakfájására szedett fájdalomcsillapítók miatt bódult el, ezért viselkedett ilyen különösen. A színésznő az Aeon Flux című sci-fi forgatása során sérült meg; a szerephez nagyon kemény edzésprogramot írtak elő számára, mivel egy szuperügynököt játszik. A film a távoli jövőben játszódik, ahol egy katasztrofális járvány után a tudósok diktatúrát vezetnek be, ám az ellenállók mozgalma felveszi velük a harcot.

Belefáradt

"Évekig professzionális szinten balettoztam, most is aktívan sportolok, de ilyet nem pipáltam. Gyakorlatilag harcművészettel kombinált szertornát kellett megtanulnom három hónap alatt, és erre 28 évesen már alig képes az ember. A forgatás közepén úgy éreztem, hogy erőm végére értem, de persze végigcsináltam" - mondta a színésznő - "Nyilván az volt a probléma, hogy egy animációs figura hús-vér változatát alakítottam, és a rendező azt szerette volna, ha én is úgy tudok repülni, mint az eredeti Aeon."

A fenékcsókolós dolgon egyébként kissé meglepődött MacLaine, ám nem esett neki rosszul: az IMDB moziportálnak úgy nyilatkozott, szeretné jobban megismerni Theront, sőt szívesen be is rúgna vele.