horoszkóp

Tilla ököllel támadt vitapartnerére

dns
2006.04.11. 13:28
Till Attila egy Liszt Ferenc téri étterem teraszán belekötött egy vendégbe, és ököllel megütötte. Egy járókelő szerint a Megasztár műsorvezetője láthatóan részeg volt, és ő generálta a vitát. Az incidens után Tillát a rendőrök kihallgatták, és garázdaság miatt eljárást indítottak ellene.
Fotó: Napi Ász

Hétfő este a Liszt Ferenc tér egyik éttermének teraszán Till Attila összeszólalkozott egy vendéggel, majd meg is ütötte a férfit. A Blikk úgy tudja, hogy a Megasztár műsorvezetője egy társasággal töltötte az estét a Terézvárosban, és egy másik társasággal vitatkozni kezdett, de nem tudni, miről. Jó idő lévén a teraszokon sokan voltak, és többeknek feltűnt az ingerült Tilla, akiről egy járókelő beszélt a Velvetnek.

Ököllel

„Till Attila láthatóan nem volt józan már akkor sem, amikor megérkezett a Liszt Ferenc térre úgy este fél hét körül. Kis idő múlva belekötött egy férfiba. Számomra nem derült ki, hogy korábban ismerték-e egymást, és hogy min vesztek össze. Annyit láttam, hogy hangosan vitatkozni, kötekedni kezdtek, majd Tilla megütötte ököllel. A férfinak eleredt az orra vére.” – mondta az eset egyik szemtanúja, aki hozzátette, ezt követően az étterem személyzete rendőrt és mentőt hívott.

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott fotók alapján egyértelműen felismerhető a Menza étterem terasza, amelynek üzletvezetője megkeresésünkre nem erősítette meg, hogy ott történt volna az incidens. A Blikk információi szerint a vérző orrú férfit a mentők az ügyeletes kórházba szállították. Lapunk kérdésére a helyszínen nézelődő járókelő elmondta, a rendőrség nem sokkal a riasztás után megérkezett, és Tillát minden ellenállás nélkül bevitték a VI. kerületi rendőrkapitányságra.

Riadalomkeltés

„Annyit mondhatok az ügyben, hogy egy 35 éves budapesti férfit hoztak be a kollégák az este folyamán, aki nyolc napon belüli, vagyis könnyű testi sérülést okozott” – mondta a Velvetnek Bartha László a BRFK Kommunikációs Osztályának illetékese, és hozzátette, a férfi ellen garázdaság miatt indult eljárás. „Az elkövetési magatartás feltétele, hogy alkalmasnak kell lennie megbotránkozás vagy riadalom keltésére” – magyarázta Barta László arra a kérdésünkre, miért nem a testi sértés az eljárás alapja.

Fotó: Napi Ász

A kihallgatásról annyit tudtunk meg, hogy az említett 35 éves férfi beismerte, hogy megütött egy embert, és megbánta. A sértett nem tett feljelentést, mert garázdaság vétségében a rendőrség hivatalból jár el. Az elkövetőt a jegyzőkönyv felvétele után még az éjszaka folyamán hazaengedték. Az eljárás folyamatban van, egyelőre nem lehet tudni, az ügyben mikor kerül sor tárgyalásra.

Az incidens kapcsán kedden igyekeztünk elérni Till Attilát is, de többszöri megkeresésünkre sem reagált. A TV2 – ahol a Tilla saját műsora, a Propaganda, illetve a műsorvezetésével készülő Megasztár fut – kedden délután hivatalosan csak annyit közölt kérdésükre, hogy erről az ügyről nincs információjuk. A Mokka szerda reggeli adásában azonban megszólalt Till Attila, aki az ügyről elmondta: sajnálja a történteket, és azóta telefonon már elnézést kért a férfitól.