horoszkóp

Vádat emelnek Tilla ellen

2006.04.27. 09:12
Garázdasággal és könnyű testi sértéssel vádolja majd a bíróság Tillát, aki április 10-én a Liszt Ferenc téri Menzában verekedett. A sértettet kórházba szállították, ahol az ügyeletes orvos megállapította, hogy könnyű testi sérüléseket szenvedett.

"Till Attila láthatóan nem volt józan már akkor sem, amikor megérkezett a Liszt Ferenc térre úgy este fél hét körül. Kis idő múlva belekötött a férfiba. Számomra nem derült ki, hogy korábban ismerték-e egymást, és hogy min vesztek össze. Annyit láttam, hogy hangosan vitatkozni, kötekedni kezdtek, majd Tilla megütötte ököllel. A férfinak eleredt az orra vére" - mondta el lapunknak közvetlen az eset után az egyik szemtanú, aki hozzátette, ezt követően az étterem személyzete rendőrt és mentőt hívott.

Garázdaság és könnyű testi sértés

A rendőrség garázdaság vétsége miatt indított eljárást valamint a sértett magánindítványára könnyű testi sértés címszó alatt nyitott egy másik aktát is, tudta meg a Blikk Unger Pál őrnagytól, a BRFK sajtótisztjétől. Az ügyészség jóváhagyta a vádemelési javaslatot és továbbította a bíróság felé.

Megbánó magatartás

Morvay Attila, a fővárosi főügyészség szóvivője a lapnak elmondta, miután a vádlott végig tartotta magát beismerő vallomásához és megbánó magatartást tanúsított, indítványt tettek a tárgyalás mellőzésére, helyette pénzbüntetés kiszabását kezdeményezték. Legsúlyosabb ítélet esetén azonban két éves börtönbüntetést is kiszabhat a bíróság Tilla ügyében.

Vitákat nem lehet ököllel rendezni

Till Attila a Blikknek elmondta, szeretne már túllenni a történteken, mivel nagyon megbánta, amit tett. Azt is hozzáfűzte, hogy vitákat nem lehet ököllel lerendezni.