horoszkóp

Justin Timberlake magassarkúban rázta a seggét Beyonce-nek

2008.11.17. 16:08
A Saturday Night Live szombati adásában kiderül, milyen lett volna Beyonce Knowles új klipje, ha Justin Timberlake a háttértáncosa. Sajna végül nem ez lett a hivatalos verzió.

Justin Timberlake – aki nem csak énekesként, de táncteljesítményéért is értékelnek a rajongói – szombat éjjel magassarkú cipőben, testhezálló dresszben játszott háttértáncost a Saturday Night Live adásában készült klipparódiában.

Az adás meghívott vendégeként a stáb beavatta a nézőket, hogyan készült valójában Beyonce Knowles Single Ladies című legújabb klipje, melyben az énekesnő két dögös háttértáncosnővel adja elő a tőle megszokott seggrázós koreográfiát. Amit azonban eddig senki nem tudott: nem ez volt ám az eredeti koncepció - legalábbis az SNL tényfeltárása szerint.

A stúdióban összedobott klipparódia szerint ugyanis Knowlesnak eredetileg három férfi háttértáncost álmodott a klipet „rendező” Paul Rudd. Ennek megfelelően a felvételre érkező énekesnőt Justin Timberlake és a showműsor két komikusa – Addy Samberg és Bobby Moynihan – várja a stúdióban magassarkúban, testhezálló dresszben. Knowles kissé zavarba is jön a forradalmi koncepciótól, de a rendező nem hagy időt tiltakozásra: „Bemelegítettetek már, fiúk?” – kérdezi a srácokat, és mikor mindhárman biztosítják róla, ó igen, már rettentően melegek, azonnal kezdődik is az első felvétel. Knowles pár lépés után le is állítja: „Azt hittem, ha egyszer a klip címe Single Ladies, akkor klassz, dögös csajok lesznek a háttértáncosaim”. Rudd azonban feltárja neki: „Persze, mindenki erre számít. De szerintem épp ezért sokkal forradalmibb pasikat használni”.

Miután még kétszer futnak neki a „klipfelvételnek” - amit a fickók végighülyéskednek, seggrepacsiznak, parodizálják Knowles mozdulatait és látványosan el-elrontják a koreográfiát is -, Rudd végül bevallja az énekesnőnek: igazából csak azért osztotta a három srácra a szerepet, mert ők a mostohafiai, és neje mindig azzal cseszteti, több időt kellene velük töltenie. Knowles így végül a családi egység érdekében hajlandó rá, hogy táncoljon még velük egy sort, de azt kategorikusan kizárja, hogy ők legyenek a videó háttértáncosai. Ezért vagyunk hát kénytelenek most mégis két bombázó külsejű nőt nézni a végül elkészült videón. Avagy ki tudja: a JustJared.com szerint a paródiára az a pletyka ihlette a SNL stábját, miszerint a valódi klipben Knowles egyik háttértáncosnője valójában nőimitátor.

Knowles és Timberlake egyébként dolgoztak együtt nem viccből is: legutóbb az énekes Until the End of Time című számának egy remixét énekelték együtt duett formájában Timberlake FutureSex/LoveSounds című lemezén.