Deutsch és Draskovics titokban nősült meg

2005.01.04. 09:13
Deutsch Tamás a közelmúltban a nyilvánosság teljes kizárásával vette feleségül barátnőjét, Für Ágnest. A politikusnak ez a második házassága, ahogy a szintén titkos esküvőt favorizáló Draskovics Tibornak is.

A parlament fideszes alelnöke, Deutsch Tamás és Draskovics Tibor pénzügyminiszter a közelmúltban titokban megnősültek - írja a Blikk. Az érintettek a sajtó érdeklődésének elhárítására szerették volna titokban tartani a házasságkötést, és egyik fél sem nyilatkozott a témában az újságnak.

Deutsch Für Lajos lányát vette el

Deutsch Tamás ujján ismét karikagyűrű látható, ismerősei pedig úgy vélik, hogy viharos magánélete után a politikus végre megállapodott Für Ágnes mellett. Deutsch házassága - miután azt még átvészelte, hogy három éve a politikusnak akkori titkárnőjétől, Urr Anitától született egy Zalán nevű kisfia - 2004 nyarán ment tönkre végleg. A politikus ekkor költözött el feleségétől, Fesszel Krisztinától, akitől három gyermeke született, a bulvársajtó pedig nem sokkal később már hírt is adott új barátnőjéről, aki Für Lajos volt honvédelmi miniszter lánya, és az Országimázs Központban dolgozott, később pedig a Fidesznél lett programszervező.

Draskovics esküvőjén a régi és az új kormányfő is megjelent

Draskovics Tibor is másodszorra nősült meg, miután előző feleségétől már évekkel ezelőtt elvált. Felesége, Salgó Adrienn jogász végzettségű, jelenleg a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. kommunikációs igazgatója. Az esküvőt követő lagzit a MEO Kortárs Művészeti Galériában tartották, a vendégek közt Gyurcsány Ferenc jelenlegi, és Medgyessy Péter volt kormányfő is jelen volt.