Dita Von Teese levetkőzött a német Playboynak

2008.11.27. 20:40
Dita Von Teese negyedszerre is igent mondott a Playboy felkérésére, ezúttal a lap németországi kiadásában vetkőzik. A képek Von Teese eddigi vetkőzős munkásságához igazodnak, és kiemelik a fehér bőrét, meg a homokóraalakját.

Dita Von Teese burlesque modell és sztriptíztáncosnő a német Playboy decemberi számában ismét levetkőzött, ezzel négyre növelve a meztelen megjelenéseit a lapban.

A most harminchat éves Von Teese általában az ötvenes-hatvanas évek stílusában vetkőzik, most sem történt ez másképp, az új képek is beleillenek az életművébe.

Fekete haj, hófehér bőr, vörös ajkak. Ilyen lehet Hófehérke, ha leveszi a hálóingét, és kiderül: harisnyatartót hord és fűzőt. Az eddig megjelent képeken Von Teese ezen kívül vörös kanapén pózol egy régi telefon mellett, sötét szobában egy széken, a melleire sütő napfényben, valamint fekete bőrkanapén fekete lakkcsizmában, hófehér fűzőben.

A fotózásnak köszönhetően még egy érdekes anekdotát is megtudtunk. A New York Post arról ír, hogy Dita Von Teese a Playboynak köszönheti a nevét. Amikor először szerepelt a magazinban, még Dita Von Treese néven futott, de egy gépelési hiba miatt Dita Von Teese név került a címlapra. A Playboy szerencséjére Von Teese-nek nagyon megtetszett az új név.