horoszkóp

A Tankcsapda, a gecibulvár és a No Thanx

2007.06.25. 11:37
Emo vagy Tankcsapda? Ki kerül ki győztesen a tinédzserekért folyó harcból? Molnár Levente, a Tankcsapda gitárosa, bár konkrétan senki nem kérte rá, részletesen kifejti véleményét a média szerepéről és a No Thanx-ről. Videó.

A No Thanx gitárosa, Dávid nagyon szeretett volna interjút adni arról, hogyan ájulnak el tőlük a csajok és mi mindenre viszi rá őket a rajongás heve, de csak odáig jutott el, hogy kijelentse: "szinte bármit megtesznek", és a rajongók egyre inkább a jobb zenék felé orientálódnak. Sajnos ez utóbbi sejtelmes kijelentés marad, és mindenki törheti a fejét hogyan is kell ezt érteni - vajon ez azt jelenti, hogy szépen lassan elveszti a No Thanx a rajongótáborát vagy azt, hogy még több tinit gyűjt be.

Ebben a pillanatban pattant a riporter mellé Molnár Levente, a Tankcsapda gitárosa, aki már őszintére itta magát . Átvette az irányítást, és kimerítően taglalta, hogy miként vélekedik a No Thanx iránti rajongásról, és az ezt előidéző szarházi bulvársajtóról.

Most, hogy mostanában hemzsegnek a hollóhajú, félszemű cicanadrágos tinik a középiskolai padokban - az úgynevezett emósok - időszerű vállalkozás volt megalapítani a Tokio Hotel magyar megfelelőjeként a No Thanx-et, ami hihetetlenül népszerű a tinik körében. Az is tény viszont, hogy a Tankcsapda már több mint tíz éve Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, és a rajongók mindig újratermelődnek. Molnár Leventének nem is "a köcsög tizenéves zenekarral" van baja, hanem - mint azt frappánsan megfogalmazta - "az egész bulvár geci szarházi dologgal" ami befuttatja a tini zenekarokat.