horoszkóp

Tóthné Edit mindent visszautasít

bry
2008.11.20. 16:24
Kapcsolódók (1)
Tóth Lüszinek határozott elképzelései vannak arról, hogy mit szeretne. Saját bevallása szerint a Megasztárral egy álma válik valóra, édesanyja pedig ebben csak támogatja. Tóthné Edit szerint azzal, hogy beköltözött a Megaházba, nem a figyelmet akarta magára vonni, pusztán nem hagyta, hogy 13 éves lánya összeköltözzön egy tucat idegennel.

Tóth Lüszi édesanyját számtalan vád érte, miszerint ő erőlteti a zenei karriert lányára, akinek a Megasztár helyett az iskolában lenne a helye. Ráadásul az újságok szerint folyamatosan összetűzésbe kerül a többi versenyzővel. A kislányt azzal is vádolták, hogy másolja a brit tehetségkutató verseny egyik indulóját, a 7 éves Connie Talbotot. Tóthné Edit a Velvetnek elmondta, hogy ezek a vádak egyáltalán nem igazak, és a lánya - hiába 13 éves - határozott elképzelései vannak arról, hogy mit szeretne csinálni.

Tóthné Edit nem erőlteti az éneklést
Elítélik, mert támogatja lányát

Tóthné Edit egyáltalán nem tudta mi vár rá és lányára, amikor beköltözött a Megaházba kislányával. A legkevésbé sem számított arra, hogy hírnévre éhesnek állítják be csak azért, mert a 13 éves kislányát nem hagyta egyedül összeköltözni 14 számára teljesen vadidegen emberrel. Az sem világos számára, hogy miért ítélik el azért őt és családját, pusztán azért, mert támogatják a kislányt abban, amit csinálni szeretne.

A Megasztár egy másik világ

A Megasztár óta elég sokat változott Tóth Lüszi, hiszen számtalan olyan hatás érte, amit eddig elképzelni sem tudott. A kislányt ugyanis a versenyzők szó szerint levegőnek nézik, és egyáltalán nem szólnak hozzá. Ráadásul nem is saját maga miatt alakult így, hanem az édesanyja miatt. Pedig Tóthné szerint sokkal jobb lenne vele megbeszélni a problémákat, és nem a lányán elverni a port.

Ha mindez nem lenne elég, Tóth Lüszi egyre nehezebben viseli az újságírók állandó érdeklődését is. A kislány ugyan szívesen válaszol a neki feltett kérdésekre, ám amikor nem azt látja viszont az újságban, amit elmondott, akkor érthető, hogy nem szívesen áll szóba újra azzal az emberrel, aki egyszer már elferdítette a nyilatkozatát.

Tóth Lüszi még gyerek, de tudja mit akar

Az általános közvélekedéssel ellentétben a legfiatalabb megasztáros versenyző édesanyja egyáltalán nem a saját vágyait szeretné megvalósítani Tóth Lüszivel, hiszen saját bevallása szerint az ő álma mindig is az volt, hogy zongorista lehessen, és szerencsére ez teljesült is. Családjukban nem csak ő, hanem férje is zenész, így nem csoda, hogy hamar észrevették lányuk zenei tehetségét. A mama egyáltalán nem tartja elítélendőnek, hogy képezni kezdték gyereküket, főleg úgy, hogy ő is imád énekelni.

Tóth Lüszi

Ezek után az a feltételezés végképp megdöbbentő volt számára, hogy Tóth Lüszit a brit Connie Talbothoz hasonlítják, és azt állítják, hogy őt utánozva akarja meghatni a rajongókat. A versenyző nem most énekelte először az Over the Rainbow című számot, hat évesen már előadta ezt a dalt egy zeneiskolai ünnepségen, és ahogy Tóthné mondja, a brit kislány akkor még a világon sem volt.

Ha nem akar énekelni, akkor nem erőltetik

Tóth Lüszi számára az éneklés nem az egyetlen fontos dolog a világon, imádja a lovakat, és édesanyja elmondása szerint kitűnő lovas. Tóthné szerint, ha a lánya végül mégis úgy döntene, hogy nem az énekesi pályát választja, hanem valami mást - legyen szó akár a lótenyésztésről -, akkor is támogatni fogja, hiszen számára az a legfontosabb, hogy a gyermeke boldog legyen.

Tóthné szerint az nem fordulhat elő, hogy lánya és ő úgy végezze, mint Britney Spears és az anyja, hiszen a támogatása nem azt jelenti, hogy minden áron énekesnőt akar faragni belőle. Tóth Lüszi természetesen a verseny után tovább folytatja tanulmányait is, hiszen ez az ő érdeke. A Megasztár döntők után, januárban fog vizsgázni az elmulasztott anyagból.

Nem dől össze a világ, ha nem Tóth Lüszi nyer

Tóthné Edit és lánya, egyáltalán nem érzi elhibázott döntésnek azt, hogy jelentkeztek a tehetségkutató műsorba, hiszen rengeteg tapasztalatot szereztek mind a ketten, ugyanakkor nem tettek fel egy lapra mindent, és nem fog összedőlni a világ akkor, ha nem Tóth Lüszi nyeri meg a Megasztárt.