Robbie Williams imitátorát hívta meg Csányi Sándor

2006.06.29. 11:04
Egy Tony Lewis nevű, hivatalos Robbie Williams-imitátor lépett fel az OTP elnök-vezérigazgató fiának két héttel ezelőtti lakodalmán, mint megtudtuk két olvasónktól, akik közül az egyik az esküvő vendége volt. Levelét azzal zárja, ebben a történetben ne keressünk szenzációt!

Információink szerint nem Robbie Williams lépett fel Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató fiának két héttel ezelőtti lakodalmán, bár a Blikk így tudja. Mint arról egy olvasónk levélben tájékoztatott, a lagzi vendége a brit énekes hivatalos imitátoraként dolgozó Tony Lewis volt. Informátorunk is részt vett az OTP-vezér által szervezett esküvőn, és az imitátor produkciójáról is beszámolt.

A fickó profi

„A fickó hihetetlenül profin utánozta Robbie-t, és megszólalásig hasonlított rá. Ez volt az est meglepetése. Az énekes a műsor végén fel is fedte magát; elmondta hogy ő egy imitátor, sőt bemondta, hogy milyen honlapokon lehet őt elérni” – írta olvasónk a Velvethez eljuttatott levelében, amelyhez csatolta a két webcímet is.

Tony Lewis honlapjának címoldalán Robbie Williams-szel közös képet láthatunk, amelynek képaláírása a brit énekestől idézett mondat. Eszerint Williams elégedett az őt utánzó előadóművész munkájával, mert szerinte Robbie Williamsnek lenni pokolian nehéz. Ha azonban tüzetesebben megvizsgáljuk a képet, a két férfi külsejében nincs olyan nagy hasonlóság.

Tony Lewis vs. Robbie Williams

Tony Lewis az angol Channel 4 tévécsatornán tűnt fel először, ahol megnyerte a Robbie Williams-imitátorok versenyét. Az angol karaokésztár rendkívül népszerű, nagy rajongótábora van például Hollandiában. Holland rajongói oldalán a magyarországi fellépésről is írnak. "Tony rendkívül profi, és remek előadó. Hiába mondta a közönségnek, hogy ő csak egy imitátor, mindenki nevetett, mivel azt gondolták, ő Robbie, és csak viccel. Nagyon boldogok voltak a vendégek" - írják az esti Budapest látképével illusztrált oldalon.

Limuzinnal érkezett

Mint arról a Blikk beszámolt, a fellépő elsötétített limuzinnal érkezett a sarlóspusztai Lovas Klub Hotelbe, ahol fél órát tartózkodott. Elénekelte többek közt az Angel című dalt, majd előadása után azonnal távozott. A lap igyekezett megbecsülni, Csányi Sándornak vajon mennyi pénzébe kerülhetett, hogy Robbie Williamset meghívja, végül annyit közölt, az elnök-vezérigazgató több száz millió forintot fizethetett. Persze az imitátor ennél jóval gazdaságosabb választás.

A Feljelentő rovatunkhoz eljuttatott másik olvasói levél arról számolt be, a násznép nagy része egy darabig azt hitte, hogy tényleg Robbie Williamset látja az eseményen. Olvasónk úgy fogalmazott, hogy ez kínos volt, mert „önmagában jó poén meghívni egy Robbie-imitátort, viszont azok után, hogy a lelkes násznép teljes extázisba esett gondolván, hogy magát Robbie Williamset látja, nem kis csalódás volt a vendégeknek megtudni az igazságot”- áll a levélben, amelynek írója egy barátja visszaemlékezésére alapozza az információit, aki a vendégek közt volt.

Nem volt rongyrázás

Másik levélírónk szerint – aki jelen volt a rendezvényen - nemcsak hogy Robbie Williams nem lépett fel, de maga az esemény is visszafogott, szolid esküvő volt. „Teljesen szerény volt, és nem volt semmi rongyrázás, viszont nagyon szép volt. Bármelyik tévés bemondónak, vagy gagyi magyar sztárnak flancosabb esküvője volt. Szóval ne keressenek szenzációt, mert péntek este "csak" egy normál esküvői vacsora és buli volt” – zárta levelét teljes nevét fel nem tüntető olvasónk.

Csányi cáfol

A Velvet egyébként a múlt héten értesült egy olvasói feljelentésből az egész hakniügyről. Mielőtt a hírt megjelentettük volna, igyekeztük elérni Csányi Sándort, akit azonban többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült megszólaltatnunk a témában. Williams egyébként a buli időpontjában Párizsban adott koncertet, tehát nem valószínű, hogy jelen volt a sarlóspusztai eseményen.

Csányi Sándor csütörtökön közleményt adott ki, mely szerint "valótlan állítások sokaságát" tartalmazza a Blikk cikke, amelyeket "határozottan visszautasít". Az OTP elnök-vezérigazgatója nem részletezte, pontosan mely állítások valótlanok. Elvárja azonban a Blikk szerkesztőségétől, hogy "a lap holnapi számában bocsánatot kérjen, egyben az ügy súlyának megfelelő összeget fizessen" annak az alapítványnak a számlájára, amelyet Csányi azért hozott létre, hogy segítse a nehéz sorsú gyerekeket.