horoszkóp

Lauren Bacall szerint Tom Cruise beteg

2005.08.04. 12:18
A kis növésű sztár modortalan és közönséges, legalábbis így gondolja a veterán művésznő, akinek az agyára megy a hollywoodi sztárkultusz.

A Top Gun sztárját mostanában sorra érik az attrocitások. Nem elég, hogy folyamatosan azzal vádolják, hogy tönkreteszi fiatal szerelme, Katie Holmes életét, most még a veterán amerikai színészlegenda, Lauren Bacall is fellázadt ellene.

Lauren Bacall

Humprey Bogart felesége pocsék színésznek nevezte Cruise-t és közölte, mélységesen bántja, ahogy a férfi mennyasszonyával viselkedik, írja az Ananova híroldal.

A Legenda már nem él

A nyolcvanéves sztár a múlt évben, a Time magazinban azt is nehezményezte, hogy Nicole Kidmant legendának nevezik, és ő inkább kezdőnek hívta. "A legenda már a múlté. Csak olyan ember lehet legenda, aki már öreg, vagy meghalt. Gyűlölöm a kategorizálást." - vallotta a napilapnak. - "Az a szó, hogy óriási, jelent valamit. Amikor arról beszélünk, hogy óriási színész, egész biztosan nem gondolunk Tom Cruise-ra."

Ezek után Bacall arról beszélt, hogy a sármos csábító modortalan és közönséges, mivel arra használja a magánéletét, hogy promotálja magát és a filmjeit. "Ez teljességgel elfogadhatatlan." - véli a színésznő. - "Persze nem tehet róla, hiszen ez is egyfajta betegség." Az idős sztár tizenkét évig élt Bogart feleségeként, egészen a színészóriás haláláig.

Szegény Cruise-nak senki nem hisz

Nem Lauren Bacall az első, aki megvádolta Cruise-t, hogy csak közös filmjük miatt jött össze Holmesszal. Arról nem beszélve, hogy a sztár mostanában elég furcsán viselkedik, mondhatni túlzottan infantilis. Meghívottként az Oprah Winfrey Show-ban például úgy ugrándozott, mint egy ötéves gyerek, majd a kanapéra huppant és az egész interjú alatt rikoltozott, mint egy idióta.

Ráadásul Cruise másik ex-neje, Mimi Rogers is úgy nyilatkozott: meglepő a változás, amin régen volt férje keresztülment. Őt nem a kapcsolat botránkoztatta meg, hanem az, hogy a színész az Eiffel-torony tetején kérte meg fiatal kedvesét. "Régen is sokat bolondozott és nagyon nyitott volt a dolgok iránt." - nyilatkozta az Ireland Online híroldalnak. - "De engem egyáltalán nem kért meg különleges módon, még csak le se térdelt".

Rogers három évig volt Cruise felesége, a színész őt dobta Nicole Kidman kedvéért, aki mellett tizenegy évet húzott le.