A színész nem szeretné, hogy gyermeke házasságon kívül szülessen, ezért gyorsan elveszi Katie Holmes-t, aki nagy hassal fog az oltár elé vonulni.

Úgy volt, hogy elmarad az idei sztáresküvő, de végül mégsem: Tom Cruise ugyanis úgy döntött, nem várják meg a jövő évet a bébi születésével. Mint az köztudott, Cruise karácsonykor akarta elvenni ifjú kedvesét, de közben kiderült, hogy nem vártak az együttléttel a nászéjszakáig, ahogyan azt Katie Holmes tervezte, és a nagy sietségnek meg is lett az eredménye. A legújabb lesifotókon Katie Holmes hasa már gömbölyödik, bár ő nem erősítette meg azt hírt, miszerint 3 hónapos terhes.

Most már mindegy

Katie Holmes, Tom Cruise

Az esküvőt ezért előbbre hozták, mert Tom Cruise azt szeretné, ha gyereke már hivatalos keretek közé születne. "Tom nagyon régimódi, és romantikus, nem akarja, hogy házasságon kívül szülessen meg a gyereke. Azt akarja, hogy addigra minden rendben legyen"- nyilatkozta egy ismerős a The Sun-nak. Ezért december helyett novemberben veszi el Katie Holmest, aki az esküvő után Kate Cruise-ként éli majd tovább életét. Az esküvő Mexikóban lesz a tervezett helyszínen a Ritz-Carlton hotelben, amit a színész teljes egészében ki akar bérelni. Ez azonban nem biztos, hogy sikerülni fog, hiszen a szálloda hónapokra előle le van foglalva. Korábba nagy szcientológus banzájról szóltak a tudósítások, most azonban nem tudni, áll-e még a nagy lagzi terve, vagy csak egy szűk körű összejövetelt terveznek. Annyi bizonyos, hogy Holmes követi hitében Cruise-t, és ragaszkodik a szcientológus szertartáshoz. A helyszínben is teljes az egyetértés, mindketten a mexikói Cancunban szeretnének esküdni, bár Katie Holmes meglehetősen nehezen viseli, hogy nagy hassal kell majd az oltárhoz vonulnia.

Nem tudta, hogy terhes

Egy nyilatkozó szerint a 26 éves színésznő nem gondolta, hogy hasa ilyen gyorsan nő majd, igaz állítólag azt sem gondolta, hogy terhes. Hasa már elég méretes, és ismerősei szerint idegenkedik a gondolattól, hogy nagy hassal esküdjön. Amikor terhességének híre elterjedt, elkezdték pletykálni, hogy a baba mesterséges megtermékenyítés következménye, mivel Cruise-nak nehezen megy, de Holmes szülei megnyugtatták a sajtót, hogy lányuk a hagyományos, régimódi úton esett teherbe. Tom Cruise szóvivője a The Sunnak elmondta, hallott már a pletykáról, de még nincs konkrét esküvői időpont kijelölve.