horoszkóp

Tom Cruise bálványozza Beckhamet

2004.11.02. 16:17
Cruise az egyik legnagyobb rajongója az angol focistának, és szemtől szembe be is vallotta neki, hogy Beckham az ő hőse. Cruise azt is elárulta, hogy sokkal szívesebben lenne futballsztár, mint hollywoodi filmcsillag.
A nagymenő hollywoodi színész rajongásától vezérelve kitalálta, hogy összebarátkozik a Backham-házaspárral. Ennek első lépéseként vasárnap Victoria Beckhammel közösen kilátogattak egy Real Madrid meccsre - olvasható az angol The Sun című bulvárlapban.

Szeretik egymást és a focit

Egy a Beckham családhoz közeli forrás szerint: "David és Victoria már többször vacsoráztak együtt. Nagyon jól kijönnek egymással."

Tom köztudottan óriási focirajongó, és elárulta Davidnek, hogy sokkal szívesebben lett volna híres futballsztár, mint színész. "Már a főiskolán a focicsapatban arról álmodozott, hogy hivatásos futballista lesz" - meséli a Sunnak az ismerős informátor. "Csak aztán megsérült a térde, és nem tudott többet játszani."

Tom Cruise már többször is volt kint Real Madrid-meccsen. Imádja a focit, Beckham pedig állítólag imádja, ahogy Tom színészkedik. "Tom felajánlotta a Beckham házaspárnak, hogy ha Los Angelesben járnak, bármikor ott aludhatnak nála."

Hogy kerül Madridba?

Tom Cruise az új filmjét, a Collateral (A halál záloga) című színes akcióthrillert reklámozni utazott Madridba. Nemrég pedig egy szcientológiai templomot avatott fel Spanyolországban. Cruise 1989-ben lett a többek között John Travolta és Priscilla Presley által egyaránt támogatott szcientológiai egyház tagja.

Hogy kerül a filmvászonra? - Különvélemény

Sokan közülünk nem értik, miért kap ilyen jó szerepeket a nagyfejű, idegesítő Cruise, és sokan vélekednek úgy, hogy inkább tényleg focistának kellett volna mennie. Azért is, mert van egy csomó jó film, amit szerkesztőségünk több tagja kizárólag azért nem nézett meg, mert a főszerepet játszó Tom Cruise, visszataszította. Tudván, hogy Tom Cruise egy szerencsétlen baleset miatt lett színész, talán könnyebb lesz megbocsátani neki.

Hogy kerül a Nobel-békedíj átadóra?

Cruise-t nemrég felkérték az oslói Nobel-békedíj átadás műsorvezetői szerepére, ami nagy vihart kavart Norvégiában. A szcientológiai egyház norvég bírálói, köztük Andreas Heldal-Lund hangoztatták, hogy Cruise-nak a "manipulatív szekta" érdekében kifejtett munkássága nem egyeztethető össze Alfred Nobel végrendeletével, amelynek alapján a Nobel-békedíjat odaítélik. (forrás: MTI). Geir Lundestadnak, a Nobel Intézet igazgatójának ellenben az a véleménye, hogy ők Cruise-t híres emberként, és nem a szcientológia híveként szerződtették, így az eredeti tervnek megfelelően ő lesz az est házigazdája.