horoszkóp

Tom Cruise karácsonykor nősül

2005.09.12. 16:44
A színész a szeretet ünnepén veszi el menyasszonyát, mert az olyan cuki. Az esküvőn minden valamire való szcientológus ott lesz.

Tom Cruise karácsonykor veszi el szíve választottját, mert az olyan meghitt és bensőséges, írja az angol Femalefirst hírportál. A pár már májusban, két hónapnyi együttlét után eljegyezte egymást az Eiffel-torony tetején, de az esküvővel még várnak karácsonyig, mert mindkettőjüknek ez a kedvenc ünnepe, és így legalább duplán ünnepelhetnek, meg mi is.

Everybody

A karácsonyi esküvőnek azonban nem csak érzelmi hanem gyakorlati okai is vannak, a két színész ugyanis annyira elfoglalt, hogy csak ez az az időpont, amikor mindketten ráérnek. Egy ismerős szerint a szcientológia fenegyereke hatalmas esküvőt szeretne, és a lagzit már javában szervezi. Tom Cruise a lehető legtöbb sztárt szeretné egy helyre bezsúfolni, és természetesen nem hagyja ki volt nejét, Nicole Kidmant sem a meghívottak sorából. Ott lesz emellett minden valamire való szcientológus, úgymint John Travolta, Juliette Lewis vagy éppen Lisa-Maria Presley.

Tom Cruise tehát nem hiába boldog, nem elég hogy hatalmas lakodalmat szervez, azt is elintézte, hogy jövendőbelije felvegye a nevét, pedig ez színész körökben nem nagyon szokás. Katie Holmes azonban fütyül a karrierre, és az esküvő után mindenhol mint Kate Cruise kíván megjelenni. A keresztnevét azért változtatja meg, mert vőlegénye Kate-nek hívja, így úgy gondolja egyáltalán nincs szüksége arra az i-re. Lelkes amerikaiak tömege próbálta a bájos Holmes-t megmenteni Cruise karmaiból, de úgy tűnik nem sikerült. A két színész tavasz óta össze van tapadva és lépten-nyomon nyilvánosan smárol.