horoszkóp

Tommy Lee saját péniszéről ír

2004.11.05. 09:40
Pamela Anderson exférje készülő önéletrajzi könyvében egy egész fejezetet szentelt saját férfiassága ismertetésének. A könyv már most bestseller Amerikában.
Tommy Lee, a Mötley Crüe dobosa önéletrajzi könyvet írt, melyben önnön péniszét önálló szereplővé növesztette: a mű egy teljes fejezete a nemes szervről szól majd - írja a Femalefirst.

Szerenád a farokról

A 42 éves rocker készülő, Tommyland című könyvében leközli azt a dalszöveget, melyet telefonon keresztül, szerenádként adott elő - akkor még - jövendőbeli feleségének. Ebben hangzik el az a sor is, miszerint "a virslimnek neve is van: p-é-n-i-sz", és Lee azt is elárulja, hogy a dal szövegét le kellett írnia magának, mielőtt felhívta Pamelát, mert félt, hogy elfelejti: "Ilyeneket nem tudsz csak úgy séróból kitalálni, hacsak nem freestyle rapper van. Az meg nem vagyok."

Nem pénzkereseti céllal

A könyv Amerikában már most bestseller, amiben valószínűleg szerepet játszhat az is, hogy szextippek mellett intim részleteket közöl a rocker híres exnejeiről - Pamela Anderson mellett Heather Locklear-ről is. Lee azzal indokolta könyve megjelentetését, hogy ezzel is szeretné eloszlatni a róla szóló pletykákat. "42 éves vagyok, és úgy gondoltam, ez egy megfelelő időpont arra, hogy dokumentáljam az eddigi életemet. Emellett önző módon terápiás cél is vezérelt" - mondta.