horoszkóp

Tommy Lee-t már nem érdekli a szex

2005.08.08. 16:31
A Mötley Crüe zenésze azt állítja, házasságuk alatt mindig hűséges volt Pamela Andersonhoz, bár az ellen nem volt kifogása, ha végignézhette, ahogy a neki felajánlkozó grupik egymással vigasztalódnak. Manapság azonban már ez sem tudja lázba hozni, csak az aranyhalai.

Tommy Lee és Pamela
Pamela Anderson kétszeres exférje, Tommy Lee - aki a közeljövőben jó eséllyel újra férji rangot nyerhet Amerika legszőkébb vízimentőjénél - nemrég végképp porrá zúzta vad rockerimázsát, amikor bevallotta, hogy szex, drogok és rock and roll helyett estéit ma már japánkertjében üldögélve olvasgatással és akváriumának bambulásával tölti, és kizárólag egészséges ételeket vesz magához.

Kispolgári ízlésvilág és egészséges életmód

Az egykori balhés rocker azt állítja, szívéhez mindig is a tradicionális értékrend állt közel, és ha izgalomra vágyik, stimulálószerek és pörgetős drogok helyett inkább szellemileg kihívást jelentő olvasnivalókat választ. "A legutóbbi könyv, amit elolvastam, a Befogadó bizonytalanság volt. A kedvenc könyvem a Párbeszédek Istennel. Lehet, hogy kicsit régivágásúnak tűnök ezzel, és sokaknak nehéz elhinniük ezt a változást. Inni azért még iszom, de mostanában már a másnaposságból is egyre tovább tart összekaparni magam" - nyilatkozta a rocker, aki ezért az ivást is tudományos alapon, az egészséges életmód jegyében műveli: "Többnyire áfonyás vodkát iszom, mert az áfonya jót tesz a májnak."

Biztonságos szex a távolból

A rocker azt is elárulta, hogy házasságaik alatt - folyamatos balhéik ellenére - végig hűséges volt exnejéhez (és jelenlegi barátnőjéhez), Pamela Andersonhoz, pedig kísértésben nem volt hiány. A zenekart körülrajongó grupik örömmel vettek volna egy-egy futó kalandot, de ő - állítása szerint - mindig felesége és két fia, Brandon és Dylan érdekeit tartotta szem előtt, és nem ment bele ilyen kicsapongásokba. Azt viszont szívesen végignézte, ha a lányok egymással vigasztalódtak: "Túl sok kísértésnek vagy kitéve, és nagyon kell szeretned valakit, hogy ilyen alkalmakkor is hűséges tudj maradni hozzá. Én sose voltam hűtlen Pamelához, de mindenki felállít bizonyos határokat; az enyém ott húzódott, hogy nézni azért még lehet" - vallja a rocker. "Ha a csajok hajlandóak voltak levágni egy kis show-t, az tök okés volt. Persze azért nem ez a kedvenc szórakozásom".

Zen-buddhista bambulás

Lee hozzáállása a szexhez azóta még távolságtartóbbá vált: a zenész azt állítja, hogy már rég nem érdekli a kicsapongó életmód, amiről rég olyan híres volt, és manapság a grupik helyett inkább egzotikus halait nézegeti. "A hosszú évek alatt még a szabad szex is unalmassá válik. Most már alig várom a világkörüli turnénk végét, hogy végre az otthoni japánkertemben üldögélhessek akár hajnali kettőig is, kikapcsolt mobillal, és csak az aranyhalaimat bambuljam."