Bálint Antóniában nem ég örökbefogadási láz

2006.10.24. 14:51
A műsorvezetőnő nyitott az örökbefogadásra, de csak ha máshogy nem jönne össze neki a gyerek, és köszöni, egyelőre van épp elég más dolga. Hajdú Péterrel való szakítása után belevetette magát a jótékonysági munkába, de ezt nem érzi pótcselekvésnek.

A 37 éves műsorvezetőnő eddig is gyakran hangoztatta, mennyire szeretne gyereket, mostanában meg ráadásul egy családsegítő alapítványt támogat, tehát nyilván örökbefogadást tervez - előlegezte meg neki a Színes Bulvár Lap. Mint Bálint Antónia a Velvetnek elmondta, ennyire azért nem sietős.

Nem úgy értette

"Én azt úgy értettem, hogy adott esetben nem zárkóznék el ettől a megoldástól sem, de korántsincs rajtam semmiféle örökbefogadási láz. Az biztos, hogy nem akarok úgy meghalni, hogy nem neveltem fel egy gyereket" - tisztázta magát szinte még a kérdésfeltevés előtt a műsorvezetőnő, aki pár hete, másfél éves kapcsolat után szakított Hajdú Péterrel, így a gyerekvállalás most épp nincs napirenden az életében.

Kis kitérő a műsorvezetés körül

Gyerekekkel attól még foglalkozik: két hete aktívan részt vesz az Egymásért Egy-Másért Alapítvány családsegítő munkájában: "Egy hónapja kerestek meg, két hete kezdtem velük dolgozni. Egyelőre nem tudom, mennyi időt igényel majd, de mivel ez nem mindennapos elfoglaltság, igyekszem majd beilleszteni az életembe". Itt merült fel bennünk a kérdés, hogy tényleg, tulajdonképp mivel is foglalkozik Antónia mostanában, hiszen az elmúlt másfél évben szinte csak Hajdú Péterrel való kapcsolata apropóján került be az újságokba? "Műsorvezető vagyok, még ha ez a tévében jelenleg nem is látszik. Mostanában céges rendezvényeken lépek fel, rengeteg felkérésem van" - tartja fenn magának a műsorvezetői titulust továbbra is az egykori Playboy-nyuszi.

Minden irányból segít

A kis kitérő után kifejti, a családsegítő alapítványnál is ezt a tehetségét szeretné kihasználni: "Ők segíteni próbálnak a hátrányos helyzetűeken, gyerekotthonoknak gyűjtenek, én pedig az arcomat adom a tevékenységükhöz. Voltam már velük gyerekotthonokban, a fellépéseiken is segítek nekik: egyrészt a színpadon, másrészt pedig a szervezésben. Ehhez külön jól jön az egyetem, a PR-szak, amire amúgy is járok".

Bálint szerint a szakítás és a hirtelen karitatív felbuzdulás közt nincs összefüggés: "Ez nem pótcselekvés, egyszerűen csak szerencse, hogy most ennyi minden összejött. Rengeteg a munkám, az alapítványnál már most kezdjük szervezni a Mikulásnapi- és karácsonyi ajándékosztásokat, ráadásul most kezdődik az egyetem is, úgyhogy legalább nincs is időm a szakítással foglalkozni".