Bálint Antónia egy rendőrrel jár

2006.11.24. 09:42
Bálint Antónia egy alapítványon keresztül ismerte meg új pasiját, aki naponta orchideákat vesz neki. Az egykori szépségkirálynő szerint ennyi figyelmesség minden nőnek járna.

Golfütő és drága óra

Mióta szakított Hajdú Péterrel, Bálint Antónia ahol tehette, elmondta, hogy nagyon jó neki egyedül, a férfiak pedig nagyívben kerüljék el egy időre. A Best magazin szerint azonban Bálint Antónia egy nála szemlátomást idősebb úrral tengeti idejét, aki nem csak drága órát visel és golfütőt tart az irodájában, hanem tenyerén is hordozza Antóniát.

Virág, virág, virág

Az új vörösesbarna hajjal, csontkeretes szemüvegben mosolygó egykori szépségkirálynő a lapnak részletesen elmesélte, hogy miből is áll ez a kényeztetés. Ott van például minden romantikus viszony alapja: a rózsacsokor, vagy még inkább az orchidea. Ehhez társul a minden esti fuvar, nehogy Antónia este fáradtan vezessen, és az ágyba vitt kávé is.

Már változott

Bálint Antónia és a gáláns rendőrezredes egy alapítványon keresztül ismerkedett meg, amelynek a férfi az elnöke. A műsorvezetőnőnek egyből imponált, hogy a férfi jó kiállású, és ahogy ő fogalmazott, ösztönösen jól öltözködik. Az együtt töltött idő után pedig úgy érzi, máris sokat formált rajta ez a kapcsolat. Például koránkelő lett, pedig régen nagyon szeretett lustálkodni.