horoszkóp

Celebnyelvek a szexistől a bárgyúig a plüssön át

2008.05.02. 15:45
Lindsay Lohan szexis, Jessica Simpson plüssfigurás, Jennifer Lopez bárgyú. A nyelvöltésnek különféle okai lehetnek, de a lényeg, hogy a fotósok előszeretettel fényképezik le, ha megtörténik. Nézzen ön is nyelvnyújtogató sztárokat.

Gyorsan végiggondolva megállapíthatjuk, hogy a nyelvet három alapvető okból szokás a szájon kívülre helyezni. Az csókolózáskor és az egyéb, emberek közötti interakciók során előkerülő nyelveket most hanyagoljuk.

Szóval nyelvet nyújtani azért szoktak az emberek, hogy szexisek legyenek egy pillanatra, hogy valamilyen csúfolódó arcot vágjanak, vagy hogy valami praktikus dolgot csináljanak; lenyaljanak valami a szájuk széléről, megnedvesítsék az ajkaikat.

A sztárok is emberek, így a fotósok jó sok képet készítenek különféle szituációkban a hírességek nyelveiről. Íme egy kis gyűjtés:

Britney Spears

Klikk

A legutóbbi sorozatszereplésével a visszatérés közelébe került Britney Spears tavaly nyáron éppen egy klubba tartott, amikor egy pohárral a kezében úgy döntött, kiölti a nyelvét. Britney Spearsnek ebben az időszakában a nyelve volt a legkevésbé felháborító dolog, amit a világ megcsodálhatott, hála az énekesnő erős hullámvölgyének.


James Gandolfini

Képaláírás

James Gandolfini színészről ez a kép akkor készült, amikor még 2006-ban egy rajongónak adott autogramot New York-ban. A tréfás kedvű színész a képet is emlékezetessé tette a rajongója számára. James Gandolfini a Maffiózók (Sopranos) című sorozattal lett igazán ismert. Ő játszotta Tony Soprano szerepét. Annak ellenére, hogy általában valamilyen brutális, vagy agresszív embert kell alakítania, Gandolfini pacifista a magánéletben, azt is fontolgatta egy időben, hogy kilép a Maffiózókból, mert az túl agresszív és nagyon előítéletes az olasz amerikaiakkal szemben.


Jennifer Lopez

Klikk

Jennifer Lopez még 2006 nyarán vágott ilyen bárgyú képet, amikor a Women In Film díjátadó egyik díját adta át, illetve konferálta fel. A félig becsukott szemmel és az érzékien kinyitott szájjal Jennifer Lopez ezen a képen feltehetően szexi akart lenni, de sajnos nem jöhet minden össze. Leginkább úgy néz ki, mintha napok óta csak piált volna, és arra kérnék, vágjon egy okos arcot. Viszont azt legalább megtudtuk, hogy általában van rajta fürdőruha felső.


Jessica Simpson

Klikk

Végre egy igazi nyelvnyújtogatós kép! Jessica Simpson mindent megtett, hogy jópofán nézzen ki a 2006-os People’s Choice Awardson. Szemöldök felhúz, száj szét, nyelv ki. Egészen úgy néz ki, mint az orosz Csiburaska, pláne, hogy Simpson két oldalra igazított hajáról igazán könnyű a Csiburaska hatalmas lapátfüleire asszociálni. A díjat egyébként megnyerte, amit a Hazárd megyei lordjainak betétdaláért kapott, a These boots are made for walkin feldolgozásért.


Paris Hilton

Klikk

A hazánkat is megjárt Paris Hiltonnak összejött az, ami Jennifer Lopeznek nem; szexisen nézni egy képen, kicsit kinyújtott nyelvvel. Paris Hilton ezen a képen a róla elnevezett városban van, és éppen az első kislemezét a The Stars Are Blind címűt reklámozza még 2006 nyarán.


Justin Timberlake

Klikk

Nem ma volt, amikor mindenki megcsodálhatta, hogy Justin Timberlake mit tart a szájában. A zenész 2003 novemberében nyújtotta ki a nyelvét az MTV Europe Awards sajtószobájában. Justin Timberlake ebben az évben a Justified című lemezéért megkapta a legjobb lemeznek járó díjat.


Madonna

Klikk

Madonna a Lotsa de Casha című gyerekkönyvének a bemutató partiján vett részt, amikor ezt a szép képet csinálták róla. A bulit a Bergdorf Goodman áruházban, a világ egyik leghíresebb luxusáruházában tartották. Az áruházban a Gucci, az Yves Saint Laurent, Armani és Chanel üzleteken kívül megtalálhatók még a különféle luxusékszereket gyártók boltjai, valamint a csak a leggazdagabbaknak szóló bútorboltok is.


Matthew Perry

Klikk

Matthew Perryt, a Jóbarátok Chandlerét 2006 májusában fotózták le, amikor a New York-i Ritz Carlton hotelnél járt. Matthew Perry 2000-ben olyan súlyos alkoholproblémákkal és gyógyszerfüggőséggel küzdött, hogy rehabra kellett mennie, ami azt az érdekes esetet hozta össze, hogy Chandler karaktere a hatodik szezon utolsó része és a hetedik szezon első része között tíz kilót fogyott, pedig a sorozat szerint ugyanaz a jelenet folytatódott a következő évadban.


Lindsay Lohan

Klikk

Ha Paris Hilton és Britney Spears is kinyújtotta a nyelvét, akkor nem maradhat ki Lindsay Lohan sem. Lindsay Lohan a 2005-ös GQ Man of the Year díjátadó utáni bulin nyalta meg a fogait a képen látható módon. A bulit Beverly Hillsben tartották decemberben Mr. Chow éttermében, és beszámolók szerint a meghívott száz sztár mind Hollywood legnagyobbjai között voltak.


Reese Witherspoon

Klikk

Reese Witherspoon tavaly májusban azután öltögette a nyelvét, hogy meglátogatott egy pszichológust a kaliforniai Beverly Hillsben. Witherspoon teljesen átlagosan öltözött fel a nagy nyelvnyújtó napon, fekete pólót és farmert vett, öltözékét csak egy arany nyaklánccal tette feltűnővé.


Christina Aguilera

Klikk

Christina Aguilera a férjével Jordan Bratmannel tartott a brentwoodi Toscana étterembe, amikor kinyújtotta a nyelvét az őket követő fotósoknak. Az eset nem sokkal azelőtt történt, hogy Aguilera Monroe-ként vetkőzött a GQ magazinban, amiben a házasságáról és arról mesélt, hogy Mariah Carey milyen gonosz nőszemély. Carey erre persze azt mondta, hogy Aguilera csak azért használta a nevét, hogy ezzel is magát reklámozza. Aguilera ezt persze tagadta a későbbiekben.