A topmodellek közt sok a sunyi

2006.10.16. 22:03
Fentős Annamária azt gondolja, azért esett ki ilyen korán a Topmodell leszek-ből, mert öreg. A 24 éves lány a zsűri döntéseit sem érti, olyan lányok is kiestek, akiket Annamária favorit vélt. Ráadásul a vége felé a csajok egymásnak estek.
"Vegyes érzésekkel jöttem ki a Topmodell-házból. Sajnáltam, hogy fotózásokból és új élményekből maradok ki. Alapjában véve az egész nagyon jó volt, sok újat próbálhattam ki. Persze volt egy csomó minden, ami idegesített, és amivel tele volt a hócipőm" - kezdte Fentős Annamária. Elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy sokszor emlegetett kora miatt esett-e ki. Persze akkor még nem tudtuk, hogy így is hat évvel fiatalabb nálunk.
A festés sem segített Fentős Annamarinak

Ha az ember szarik a másikra, úgy nehéz

"A korom, úgy érzem, a zsűrinél hátrány volt - mondta a 24 éves lány, akinek versenytársai felrótták, hogy anyáskodóan, lekezelően viselkedett a többiekkel. - Az, hogy a lányok szerint anyáskodom, az nem tudom, hogy pontosan mit jelenhetett, már ha nem azt, hogy képes vagyok nem csak magamra gondolni. Éltem már mással is együtt, nem csak a szüleimmel, ezért tudom, hogy ez alapvetően egy adok-kapok viszony. Ha szarunk a másikra, úgy elég nehéz. És igen, volt hogy elmosogattam, mert volt olyan, akinek leesett volna a karikagyűrű a kezéről. De nekem ez igényem is." Annamária bevalotta, hogy a korából adódóan is akadtak olyan helyzetek, amikor ő tűnt a felnőttebbnek, hiszen nem egy topmodelljelölt volt nála 5-6 évvel fiatalabb.

A műsorban sokan egymásnak esnek még

"A koruk dacára voltak csajok, akiken megdöbbentem, hogy mennyire sunyik. Ez ezért is volt annyira sokkoló, mert alapvetően én őszinte ember vagyok. Szerintem az lett volna az igazi, ha a műsorban egyszerre van versengés és csapatszellem. Erre utaltam is többször, amikor azt mondtam, hogy itt kemény dolgok lesznek még. Egyébként ez be is bizonyosodott. Később tényleg egymásnak estek."

Nézzen modelleket!

Fegyelem bármi áron

Annamáriának a verseny ellen is volt kifogása. "Néhány lány hozzáállása mellett nem igazán értettem, hogy minek négy óra alvás után felrángatni minket egy hülyeség miatt, bár nyilván azért, hogy fegyelmet tanuljunk. Egyértelműen az volt a cél, hogy a végsőkig próbára tegyenek bennünket ezekkel a feladatokkal. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy volt-e értelme. Van, aki természetéből adódóan fegyelmezett, és van, aki nem az."

Nagy favoritok esnek ki

Mivel Annamária tudja, hogy kik estek ki, inkább nem mondta meg, kiről gondolta sokáig, hogy győzni fog. "Hát, mivel ő nem lett döntős, inkább nem mondok semmit. Meglepődtem, hogy olyan emberek kaptak nagyon erős kritikát a zsűritől, akikről én végig azt hittem, hogy esélyesek a győzelemre. Közben nem sokkal utánam kiestek."