Pezsgett bennem az adrenalin az erdőben

dns
2006.11.20. 23:07
Papp Valentina úgy tartja, furcsa, vékony arcára külföldön nagyobb kereslet mutatkozik, amíg idehaza a kommersz arcú lányokat kedvelik. A Topmodell legutóbbi kiesője jövőre New Yorkban, majd Japánban próbál szerencsét, miután elérte a versenysúlyát.

„Lehet, hogy morbidul hangzik, de a kedvenc fotózásom az volt, amikor az árokban kellett feküdnünk bogarak közt, és a legjobb formánkat hozni. Pezsgett bennem az adrenalin már attól is, hogy egy sötét erdőn kellett egyedül átvágnom fáklyával a kezemben” – említette azt a fotózást Papp Valentina, amit után a zsűri kiszavazta az év topmodellje címért folytatott versenyből. A modell számára utolsó feladatra egy éjszaka, egy temetőben került sor, amikor a topmodell-jelölteknek a hét főbűnök egyikét kellett megjeleníteniük fehérneműben.

Szereti az extrém helyszíneket

„Szeretem az extrém helyszíneket és feladatokat. Izgalmasak, és ezáltal a tűréshatáromat is megismerem. Lényegében ezért jelentkeztem a versenyre, hogy próbára tegyem magam, mit meddig bírok. Úgy érzem, megfeleltem, legalábbis magamnak” – mondta a modell, aki láthatóan elkeseredett, amikor a zsűri kiszavazta. Úgy érezte, három év munkája ment tönkre ezzel.

Kattints a képekért!

„Kiborultam kicsit, való igaz. Óriási kérdőjel volt az arcomra írva, amikor Viki a nevemet mondta. Nem értem, milyen szempontok alapján döntöttek úgy, hogy nem vagyok a mezőnybe való. Azóta is sokat gondolkoztam ezen” – mondta Papp Valentina, akiről a műsorokban elhangzott rövid nyilatkozatok alapján megoszlott a modellek véleménye. Egy pszichológiai csoportterápián például Ambrus Titanilla rohant ki ellene, a nézők számára talán virágnyelven.

Jó referencia

„Az a vitánk egy korábbi angolóra miatt alakult ki, de azóta tisztáztuk. Fura lehetek néhány embernek, mert ha felidegesítenek, én akkor is szeretek higgadt maradni, és ezt sokan nem tudják hova tenni” – foglalta össze Papp Valentina, akinek láthatóan már nincs problémája kolléganőjével, mert kedélyesen beszélgetett vele a hétvégi két Katti Zoób divatbemutató közötti szünetben.

„Az egész hétvégét végigdolgoztam. Szerencsére jó munkákat kapok. Zoób Kati divatbemutatója nagyon jó referenciának számít. Arra is nagyon büszke vagyok, hogy a Náray-szalonból legutóbb már válogatásra sem hívtak, amikor divatbemutatóra készültek, csak kaptam egy telefont, hogy ekkor és itt lesz ruhapróba” – mondta Papp Valentina.

Kommersz arcú lányok

A modell azt tervezi, hogy a jövő év nagy részét külföldön tölti majd. Mint elmondta, ügynöke tanácsára januárban New Yorkba utazik, ahol váltogatásokon vesz majd részt. „Voltak már külföldi munkáim. Dolgoztam Vivienne Westwoodnak, a világmárkák közt a Pierre Cardint is említhetem. A furcsa, vékony arcomra külföldön nagyobb igény van” – mondta Papp Valentina, de kérdésünkre nem tudta pontosan leírni, Magyarországon milyen arcokat keresnek inkább. „Talán a kommerszebb, kicsit harmonikusabb arcra nagyobb a kereslet” – mondta.

New York után a divat más nagyvárosaiba szeretne utazni a modell. „Milánó, Párizs és Japán a következő cél. Most már elértem a versenysúlyomat is. Habár sosem volt a súlyommal gondom, a régi ügynökségem nyaggatott, hogy diétázzam, és azt utáltam. Nyáron azonban kapcsolati okokból lefogytam, úgyhogy ezzel az alakkal több munkára lehet esélyem” – mondta a modell.