horoszkóp

Kamarás Iván elbukta az apasági perét

2008.03.01. 13:30
Már DNS-teszt is bizonyítja, hogy Tormás édesapja Kamarás Iván, aki két évvel ezelőtt megszakított minden kapcsolatot fiával. Nem fizetett tartásdíjat, és kijelentette a bíróságon, hogy Tormás, azaz Zalán nem az ő gyermeke.

Lendvai Katalin gyermeke, Tormás nagyjából akkor fogant meg, amikor feleségétől született kisfia a színésznek. Mivel a kisfiú családjogi helyzetét három éves koráig rendezni kellett, de Kamarás Iván erre önszántából nem volt hajlandó, az ügyet perre vitte az édesanya. „Már szakítottunk Ivánnal, mikor kiderült, gyermeket várok. Eleinte látogatta a fiát, támogatott minket" - mesélte a Blikknek Lendvai. Azonban amikor eleget tett a hatóság kérésének az anya, Kamarás felháborodott és nem fizette több gyerektartást. Szeptemberben az apasági tárgyaláson pedig kijelentette, hogy a fiú nem az ő gyereke. A bíró ekkor DNS-tesztet kért, és januárban meg is történt a vérvétel.

Az eredmény szerint Kamarás az édesapja Zalánnak, így a színésznek két évre visszamenőleg kell fizetni tartásdíjat, és gyermeke törvényesen is viselheti a Kamarás vezetéknevét. A döntés ellen még lehet fellebbezni, ha ez nem történik meg, akkor az ítélet automatikusan hatályba lép - írja a Blikk. Lendvai szerint a színész azért tagadta, hogy ő az apa, mert szerelme, Kapócs Zsóka csak házasságából született gyermekéről, Igorról tudott.