horoszkóp

Torres Dani ellógja a fellépéseket

2005.06.21. 12:18
Társai gázsijával is játszik Torres Dani, aki állítólag rendszeresen késik a koncertekről: ha azonban egyszer miatta nincs meg a kötelező létszám, a szervezők a többieknek sem fizetnek a fellépésért.

Az alsóörsi Harley-Davidson találkozón kétségbeesett tinilányok követelték sikítozva kedvencüket, a Színes Mai Lap által a "műsor kis bikájának" titulált énekest. Torres Dani azonban a fellépés időpontjában még sehol sem volt: a kötelező, délután kétórás érkezés helyett csak este 7-kor futott be, amivel nem csak saját, de társai gázsiját is veszélyezteti. A turnéállomásokkal megkötött szerződések alapján ugyanis a tizenkét versenyzőből legalább tíznek meg kell jelennie a koncerteken, és ha nincs meg a létszám, a szervezők nem kötelesek kifizetni a többiek fellépti díját. Mivel a gerincsérvvel küzdő Caramel nem tud részt venni a turnén, vasárnap pedig Palcsó Tomi is igazoltan hiányzott, Alsóörsön Torres Danin múlt, hogy meg tudják tartani a fellépést.

Torres a lapnak elmondta: a TV2 engedélyével Dunaújvárosban lépett fel saját zenekarával, és az ottani csúszás miatt késett. Az alsóörsi Megasztár-koncertet az énekes érkezése után - kis csúszással ugyan - de el tudták kezdeni, a turnémenedzsment azonban percenkénti ezerforintos büntetést vezetett be a késések csökkentésére.

Árulhatná a testét például

Amennyiben Torres a jövőben sem tud pontosan érkezni, lehet, hogy érdemes lesz újra megfontolnia az egyik női magazin felkérését, akik aktfotó-sorozatot szerettek volna a tinilányok kedvencéről. Az énekes pár hete a Blikknek úgy nyilatkozott, nem tartja magát modellalkatnak, nincsenek kigyúrt izmai, ezért nem gondolja, hogy ő volna a legmegfelelőbb alany egy poszterhez.

Szexéhes rajongók zaklatják

Elvakult rajongói azonban nem biztos, hogy egyetértenek ezzel, de azt is örömmel látnák, ha Torres végre szakítana barátnőjével. A fiú édesanyja szerint a lányok mindent megpróbálnak, hogy tönkretegyék az énekes és kedvese kapcsolatát: egyikük például e-mailben köszönte meg Daninak az együtt töltött csodálatos éjszakát.

"Pontosan tudom, mi volt azon az éjszakán. Dani kettesben itthon volt velem, együtt vacsoráztunk, itthon aludt a saját ágyában" - mondta az édesanya, aki hozzátette, mostanában értette meg, miért kérte tőle fia, hogy a barátnőjéről ne beszéljen a sajtónak. "Ha ismernék, mindent elkövetnének, hogy kikészítsék azt a kedves teremtést" - utalt ismét a rajongókra Torres Dani édesanyja.