Boros összezárja Bochkort Palik Lászlóval

dns
2004.12.06. 13:12
Boros és Bochkor összeveszett a receptre kapható marihuánán, és fogadást kötöttek. Boros büntetése egy közös aktfotó lett volna Kiszel Tündével, de végül Bochkor veszített, így két napig össze lesz zárva Palik Lászlóval. Boros szerint Bochkor aljas. Bochkor szerint Boros aljas.

"Néhány nappal ezelőtt összevesztünk Bochkor Gáborral a Bumerángban. Bocsi egy über-okos fiúnak képzeli magát, és azt hiszi, hogy ha már öreg vagyok, akkor memóriazavarom is van, és bevizionálok dolgokat" - kezdte a történetet Boros Lajos kissé indulatosan. Az ominózus rádióműsorban a marihuánáról beszélgetett a Sláger Rádió két műsorvezetője. Boros azt állította, a fű gyógyszernek is minősülhet, néhány országban receptre lehet kapni.

Aktfotó Kiszel Tündével

"Bochkor pedig rögtön lehülyézett, erre én mondtam, ha bebizonyosul az igazam, akkor két napot együtt kell töltenie Palik Lászlóval. Bochkor azt válaszolta, hogy ha viszont neki van igaza, akkor aktfotón kell szerepeljek Kiszel Tündével és kislányával, Donatellával. Én győztem, mert Hollandiában és Amerikában is lehet receptre kapni" - mondta Boros, aki azért döntött a Hungaroring Rt. elnöke mellett, mert tudja, kollégája nem állhatja őt.

"A vicces élcelődéseink mögött valójában feszültség van. Nemrég egy műsorban is sokan tanúsíthatták, hogy Palik László és én tényleg nem kedveljük egymást" - kapcsolódott be Bochkor Gábor, de hozzátette, Boros büntetése valószínűleg összekovácsolja őket.

Bochkor tehenet fej

Boros Lajos trükkösen megígértette Palik Lászlóval, hogy részt vesz a december 6-7-re szervezett úgynevezett Tortúrán, majd azzal az ötlettel rukkolt elő, hogy a road movie-ba illő kaland alatt a két embernek különböző feladatokat kell majd végrehajtania országszerte. Ez idő alatt Boros a Bumerángot követően is a Sláger Rádióban marad, hogy időről időre, élő adásban beszélhessen a kalandorokkal.

"Eleinte nem vettük ezt komolyan, de a fogadásunkra reagálva hallgatók tucatjai telefonáltak az ötleteikkel, és szponzorok is jelentkeztek. Egész komoly intézmény alakult a fogadásunkra. Épp ülök a gépem előtt és nézem a maileket, amelyben a hallgatók azt írják, a különböző állomásokon mivel akadályozzák Bocsiékat. Lesz, akinek a gyerekét óvodába kell majd kísérniük, lesz, akinek a tehenét meg kell majd fejniük. Hihetetlen az emberek kreativitása" - nevet Boros.

A 28 várost érintő versenyt a Shell felügyeli majd, amelynek kijelölt töltőállomásaira be kell térnie a párosnak, hogy megszerezhesse az ellenőrző pontokat. Így igazolják Borosnak, hogy megtették az utat.

Kátyúzni Palikkal a Thököly úton

"Gonosz húzás volt ez Borostól, de azon leszünk, hogy visszaérjünk 48 óra múlva, mert ha nem sikerül, szmokingban kell kátyúznunk Palikkal a Thököly úton. Ha viszont visszaérünk időben, akkor Lajosnak le kell vágatnia a szakállát. Ez az, amitől a legjobban retteg" - vágott vissza Bochkor.

Boros Lajos ezzel szemben azt állítja, az ötlete, hogy kollégája együtt oldjon meg feladatokat Palikkal, sokkal kevésbé aljas, mint Bochkor húzása a Kiszel Tündéhez kapcsolódó szankció miatt.

"Olyan helyzetbe akart engem hozni Bochkor, hogy le kell vetkőznöm és megmutatnom a hiper-undorító testemet. A másik meg, hogy a szakállamat le kell vágnom. 33 éve nem borotválkoztam, megrendítő lenne magamat csupasz arccal látni. Bocsi rosszindulatának mélységei vannak" - mondta ismét feldúltan Boros, és kérdésükre tagadta, hogy a fogadás gyerekes. A műsorvezető úgy látja, a büszkeségükről van szó, és ez itt egy túlélőshow.