horoszkóp

Tóth Gabi nem bírja nővére pasiját

2006.01.10. 13:31
Tóth Vera nem örülhetett sokáig szerelme, Dobi hazaköltözésének, mert húga egyfolytában balhézik a sráccal.

Ordítozással végződött a családi ebéd Tóthéknál - írja a Blikk. A Megasztár-győztes énekesnő miatt nemrég költözött haza szerelme, Dobi Németországból, ahol profi zenészként dolgozott. Az idősebb Tóth-lánynak azonban nem sok ideje marad örvendezni, mert húga és pasija közt feszült a helyzet: állítólag a gitáros képtelen elviselni a nála 14 évvel fiatalabb húgot.

Két Bak egy családban

Legutóbb egy családi ebédnél vesztek össze, amikor Gabi belekötött nővérébe, Dobi pedig beszólt neki. Tóth Vera a Blikknek azt nyilatkozta, pasijának igaza volt, de ugyanakkor védelmébe vette húgát is, aki szerinte még egy szeleburdi, feledékeny lány. A vezetéknév nélküli Dobi is elismeri, hogy azért kapta fel a vizet, mert nem tetszik neki, ahogy a fiatalabb énekesnő felgyülemlett problémáit mindig a családon vezeti le. A túlzottan temperamentumos húgnak is megvan a magyarázata az esetre: szerinte az a baj, hogy mindkőjüknek Bak a csillagjegye, ezért nem jönnek ki.

Omnia vincit amor

A felek egyre nehezebben viselik a családi feszültséget:Tóth Vera hosszú hónapokig várt arra, hogy barátja hazaköltözzön, de azóta egyfolytában békebírót kell játsszon a két fél közt; és Dobi sem gondolta, hogy ilyen viszontagságos lesz beilleszkedése a Tóth családba.