Tóth Vera húga, Gabi copfos-tornacipős lánynak vallja magát, aki a CKM fotósorozatának kedvéért fehérneműt és magas sarkút vett fel. A szülei szerint még túl fiatal ahhoz, hogy férfimagazinban szerepeljen, de az énekesnő ezt inkább bulinak tartja. Ahogyan a felkészülést is a Megasztár döntőjébe.

"Valósággal belevetettem magam a budapesti életbe" - kezdte lelkesen a Megasztár középdöntőjétől eltelt idő történetét Tóth Gabi. A tapolcai középiskolás lány nővérével, Tóth Verával együtt már tavaly szeretett volna nevezni a tehetségkutató versenyen, de akkor még nem töltötte be az alsó korhatárt. Tóth Gabi idén is csak tizenhét éves, de a CKM ajánlatát már elfogadta. Pikáns fotósorozata a lap egyik tavaszi számában látható majd.

A szülők ellenezték

#alt# "Említenem sem kell, a szüleim ellenezték a fotózást, én viszont nagyon szerettem volna, így aztán erélyesebb voltam a családi kupaktanácson. Az elkészült képeket látva először fordult elő velem, hogy tetszettem magamnak. Amolyan copfos-tornacipős lány vagyok, ezért izgalmas élmény, hogy magas sarkút cipőt, szexi ruhát adnak rám, és szépen kisminkelnek. Az utóbbi idők legnagyobb bulija volt ez a fotózás" - mondta a 2004-es év hangjának húga. Arról még nem tudni, mennyire erotikusak a képek, a sokat emlegetet bulikról viszont annál többet.

"Nagyon élvezem a pezsgést körülöttem. Verával és a társaságunkkal gyakran járunk az Alcatrazba és a Fészek klubba. Megszerettem ezeket a helyeket, ahol jó fej emberek és igényes zene van mindig. Amúgy a Megasztár egészét bulinak fogom fel, mert az volt az álmom, hogy énekesnő legyek, és most lehetőségem nyílt arra, hogy megpróbáljam valóra váltani" - mondta Tóth Gabi és röviden részletezte, mindezt hogyan.

Rocklemezt szeretne

"Szeretnék a rock zenében érvényesülni, mert az a kedvenc műfajom. Egész héten be voltam sózva, amikor arra készültem, a középdöntőben Jackót énekelek majd. A döntőben majd minden héten más-más műfajban kell megmutatnunk magunkat. Kíváncsian várom, hogy sikerül majd megoldanom a feladatokat, de ugyanúgy, mint ahogy Vera tudta, a jazz áll hozzá a legközelebb én is tudom, maradok a rocknál" - mondta Tóth Gabi, és bevallotta, néha már tervezgeti a saját lemezét.

"Lemezajánlatot ugyan nem kapott még egyikünk sem, az túl korai lenne, de magamban már egy dögös lemez dalait tervezgetem. Nem mondhatnám, hogy sok időm van ilyesmire, a döntőig rengeteg dolgunk van még" - mondta Tóth Gabi, majd a próbákat, énekórákat, a klipforgatást, és a fotózásokat említette. Hozzátette, ez alatt a rövid idő alatt sikerült rutint szereznie.

"Egy kis gyakorlatot szereznem például abban is, ahogyan interjút adok. Az első beszélgetéseken hadartam, pongyolán fogalmaztam, összevissza csapongtam. Most már megtanultam jobban összeszedni magam" - mondta az énekesnő, de cikkírónk szerint követni őt még mindig nem olyan könnyű.

A közzéppontban

#alt# "Érdekes, hogy sosem vágytam igazán arra, hogy a középpontba kerüljek, mégis mindig úgy alakult, hogy előbb-utóbb a társaság mozgatórugója lettem. Óvodás korom óta. Minden fontos dologban részt szeretek venni" - mondta Tóth Gabi, aki azonban túlhajtotta magát az utóbbi időben "Beteg voltam a múlt héten, lehetséges, hogy azért, mert túl sokat pörögtem, de most végre itthon vagyok. Egy napra hazajöttem Tapolcára, hogy lássam végre a barátaimat. Azelőtt megőrültem attól, milyen unalmas ez a város. Most pedig, amíg Budapesten voltam, folyamatosan nagyon hiányoztak az itteniek és a nyugis város is. Mielőtt beköltözünk a Megasztár-pecóba, még látni akartam az itthoniakat" - mondta az énekes, akinek és tizenegy döntőbe jutott énekes társának a döntő végéig a TV2 tart fenn egy lakást.

"Nekünk már könnyebb dolgunk van, mint az első széria úttörőinek. Nekem néha akkor nehéz, ha azt hallom vissza magamról, hogy Vera miatt kerültem a döntőbe, pedig nem miatta adott esélyt nekem a zsűri. Az első döntősöket is néha támadták, meg különböző pletykákat jelentettek meg róluk. Megpróbáltam az ő eseteikből is tanulni, mindenre felkészülni. Most már elmondhatom, mindenképpen jót várok ettől a versenytől" - mondta az énekes.

Tóth Gabi, a lázadó jövőbeni rocker
A tizenhét éves középiskolás lány örök lázadónak vallja magát. Úgy tartja, a tetoválások és piercingek jellemzik az embert. Tizenegy éves kora óta énekelt, egy tehetségkutató versenyt megnyert. Érettségi után mindenképp a zenei pályát választja majd. Fontos elfoglaltságnak tartja a jógát és a kézilabda edzéseket. A Megasztár honlapján a rock zenéről széles körben elterjedt könnyűzenei zsargonnal vall: "Egyszerűen elmondhatatlan, amikor a színpadon állok a rock zenekarommal. Mindenki ki van kattanva agyilag, és mindenki nyomja, mint az állat, az emberek meg teljesen készen vannak attól, hogy mi is kész vagyunk".