horoszkóp

Megnősült a budapesti főkapitány

2008.01.27. 13:03
Budapest rendőrfőkapitánya egy csinos, szőke, harmincas hölggyel ment be a IX. kerületi Önkormányzat anyakönyvi hivatalába. A BRFK sajtóosztályán nem kommentálták az esetet, mondván, hogy dr. Tóth Gábor eddig se titkolta a magánéletét, de nem beszél róla.

Feljelentő rovatunknak hála, nem mindig csak celebkávézásokról és mozizásokról szerzünk tudomást, néha egy-egy igazán érdekes darab is adódik, mint most McFigyelő Felügyelő tudósítása a Bakáts térről.

"Január 9-én déli órákban láttam dr. Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitányt a IX. kerületi önkormányzat épülete előtt civilben. Vélhetően a párjával volt, egy szőke harmincas hölggyel. A kapitány úron szürke szövetkabát volt, elegáns összhatás sütött le róla, egyébként ha nem tudom, ki ő, nem nézném rendőrfőkapitánynak, Gergényi inkább volt olyan, amilyet a képregényekben megszoktunk anno rendőrkapitányként.

Lényeg a lényeg, tétován kereste a megfelelő bejáratot, előbb az okmányiroda ajtaján, majd a főbejárat ajtaján próbálkozott, de mindkétszer visszajött másodperceken belül, míg végül az egy saroknyira lévő anyakönyvi hivatalba ment be párjával. Innentől elvesztettem a nyomát, így logikusan csak következtetni lehet: tán házasodik? Ezen gondolkozva haladtam tovább a lottozó felé, ahol - a pár hatására - csak páros számokat játszottam meg" - jelentette McFigyelő.

A Ferencvárosi Önkormányzat Anyakönyvi Csoportjánál megkeresésünkre közölték, hogy nem áll módjukban információt szolgáltatni, ezt csak az érintettek tehetik meg.

A Velvet.hu megkeresésére a BRFK sajtóosztályán nem kommentálták az esetet, mondván, hogy a főkapitány úr eddig se titkolta magánéletét, de nem beszélt róla, és most sem kíván ezzel a hagyománnyal szakítani.