Tóth Gabit megműtötték, de lehet gyereke

2006.05.18. 10:10
Tóth Gabi attól félt, hogy nem lehet gyereke, miután néhány hete el kellett távolítani az egyik petefészkét. Az énekesnő testében több alkalommal találtak már cisztát, és ezt a hajlamon kívül a stresszes életmódjának tulajdonítják.

Tóth Gabi teherbe tud esni annak ellenére, hogy egyik petefészkét eltávolították. A Megasztár második szériájából ismert énekesnőről a közelmúltban rebesgették, hogy elképzelhető, hogy nem lehet majd gyereke, most azonban cáfolják ezt az értesülést.

Újabb műtét

Mint arról korábban írtunk, Tóth Gabit néhány hete szállították újfent kórházba, mert erős hasi fájdalmai voltak. Az énekesnő beszámolt arról, a vizsgálatok során kiderült, ismét cisztája van. Hozzátette, ha néhány órával később került volna kórházba, bizonyára elvérzett volna.

Az énekesnőt azonnal megműtötték, és a csisztát sikeresen eltávolították. Ennek ellenére Tóth Gabi azt állítja, megviselte az eset, nyolc kilót fogyott, és teljesen legyengült. Azóta már visszatért az életkedve, és várja a május végén esedékes újabb fellépését. Az optimizmusához saját bevallása szerint az is hozzájárult, hogy kibékült Palcsó Tamással, aki ezúttal is mellette volt a legnehezebb időben.

Kibékültek

Mint arról korábban beszámoltunk, a pár az utóbbi hónapokban elhidegült egymástól, majd úgy döntött, szüneteltetik a kapcsolatukat, hogy mindketten gondolkozhassanak. Mialatt nem voltak együtt, Palcsó egy buli alkalmával összejött egy lánnyal, akivel az első verzió szerint csókolózott, a második, az énekes menedzsrétől származó megfogalmazás szerint „szájrapuszizott”. Miután az esetről beszámolt Tóth Gabinak, az énekesnő kiadta az útját. A menedzsre elmondása szerint azonban olyan mértékben megijedtek a bulvárlapokban megjelent szakítás hírétől, hogy rájöttek, mindez nem játék, és kibékültek.