A TV2-vel kötött szerződése miatt nincs ideje pihenni a Megasztár legutóbbi kiesőjének. Tóth Lüszi a hétvégi Lovas Világkupán való szereplése mellett Fenyő Miklós kérésének is eleget tesz, és fellép a zenész koncertjén. Bár Friderikusz a magyar Britney Spearst látja a kislányban, úgy tűnik, először Szandit csinálnak belőle.

Programokkal zsúfolt tele lesz Tóth Lüszinek. A Megasztár múlt heti kiesőjének naptára szinte már most betelt. A hírnév és a TV2 kötelez, így a december fellépésekkel telik. 2008 legjobb női hangja sorra kapja a felkéréseket: amellett, hogy Fenyő Miklós koncertjén fog énekelni - ezáltal Britney Spears helyett inkább Szandi nyomdokaiba lép - ott lesz a hétvégén megrendezésre kerülő háromnapos Lovas Világkupán is. Az éneklés mellett a lány nagy szerelme a lovaglás, így a kedvencével való galoppozást a világ minden kincséért sem hagyná ki.

Szandi (Pintácsi Alexandra)

1988-ban, 12 évesen szerepelt a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Ugyanebben az évben benevezett a Mini-Tini pop-énekes pályázatra, amit meg is nyert. Fél év múlva nővére, Pintácsi Viktória segítségével Fenyő Miklós meghallgatta és pártfogásába vette, később dalokat is írt neki. 1989 novemberében, 13 éves korában jelent meg első albuma Kicsi lány címmel. Ő volt a legfiatalabb magyar platinalemezes előadó. Az 1990-ben megjelent Tinédzser l´amour címü lemezéből is több, mint 250 ezer darab fogyott. Fenyő Miklóssal összesen 4 lemezt készített, de1993-ban véget ér a munkakapcsolat. Ezek után Szikora Róbert írta a számait. 1999-ben férjhez ment menedzseréhez és zenei mindeneséhez: Bogdán Csabához, akivel három gyermeket nevelnek.

Tóth Lüszi édesanyja, Tóthné Edit a Velvet megkeresésére elmondta, hogy lesz lehetősége pihenni a lányának - egy neve elhallgatását kérő magánszemély ugyanis egy olaszországi síutat ajánlott fel a családnak. Azt még nem tudni, hogy pontosan mikor veszik igénybe a nagylelkű ajándékot, mivel Tóth Lüszinek iskolai kötelezettségei is vannak.

Az már bizonyos, hogy be kell hoznia a suliban a lemaradását, és januárban vizsgákkal igazolni a tudását. Hogy utána nappali tagozaton folytatja-e a tanulmányait, esetleg magántanuló lesz, az attól függ, hogy a csatornának mik a tervei vele. Lemezszerződésre még nem érkezett ajánlat, csak a Megasztár döntője után derül ki, hogy ezen a területen mik a lehetőségek. Mindenesetre Tóth Lüszinek határozott elképzelései vannak: énekesnő akar lenni, de a lovaglást is mindenképp folytatni szeretné.

Tóth Lüszi

Szombat este Tóth Lüszi produkciója nem nyerte el a zsűri tetszését - ez a versenyző számára nem is okozott meglepetést. Édesanyja szerint már akkor tisztában volt azzal, hogy a hétvégén ő int búcsút a színpadnak, amikor kiosztották neki a dalokat. A kiesésre felkészülten állt a zsűri előtt, láthatóan nem viselték meg az események, és azóta sem mutatja jelét annak, hogy csalódás lett volna neki a távozás. Saját bevallása szerint, ha újra kezdhetné, a bántó megjegyzések és a megosztott közvélemény ellenére is jelentkezne a tehetségkutató versenyre. Úgy érzi, hogy sokkal erősebb lett, annak ellenére, hogy megterhelő heteken van túl.