horoszkóp

A TV2 bünteti a bánatos Tóth Verát

2007.08.08. 09:53
Kapcsolódó cikkek (1)
Ezentúl nem szerepelhet a TV2 produkcióiban Tóth Vera, mert a szakításáról a konkurens RTL Klubnak beszélt először. Azóta már a volt barátja is nyilatkozott. Szerinte Tóth Vera féltékenysége tette tönkre a kapcsolatukat.

A TV2 elvárta volna, hogy Tóth Vera elsőként a csatornának nyilatkozzon arról, hogy szakított barátjával, Dobos Andrással, írja a Bors. Mivel azonban a magánéletéről az RTL Fókusz című műsorában számolt be elsőként az egykor a Megasztárhoz kötődő énekesnő, a TV2 vezetősége úgy döntött, az énekesnő nem szerepelhet többet a műsoraiban.

A szakítás személyes ügy

Lóránt Gergely a csatorna marketing és pr-vezetője a lapnak elmondta, az énekesnőnek nincs oka csodálkozni a történteken, ha a csatornát nem tisztelte meg azzal, hogy nyilatkozik nekik.

Tóth Vera azonban úgy látja, a szakítása személyes ügy, és mivel az RTL Klub riporterével, Gönczi Gáborral baráti kapcsolatban van, természetes, hogy nem fogja akárkinek elmondani a történetét. Az énekesnő elmondta, másfél éve nem köti szerződés a TV2-höz, ezért nem érti a csatorna reakcióját. Úgy gondolja, az eddigi összes produkcióban megfelelt, ezért nem érzi magát hibásnak a történtekért.

Tóth Vera barátja is nyilatkozott a napokban kettejük szakításáról. A Blikknek elmondta, barátnője túlzott féltékenysége miatt lett vége a kapcsolatuknak. Az énekesnő már akkor is aggódott, ha fiúja leszaladt a közértbe. A szakítás után azonban továbbra is együtt dolgoznak, majd a munka végeztével Dobos visszaköltözik Németországba.