horoszkóp

Amy Winehouse kigúnyolta Bonót

2008.02.20. 17:02
Az énekesnő nem rajong a U2 humanitárius énekeséért, de szereti a Rickstasy koktélt. A Rehab című dalt barátai ihlették, édesapja pedig egyszerű eladóként dolgozik. Ezek közül az egyik állítás nem igaz. Tesztelje le, hogy mennyire tájékozott Amy Winehouse-t illetően!

Olvasóink ismételten jól tippeltek, előző igaz/hamis cikkünkben valóban a kék színnel kapcsolatos állításunk sántít. Bármilyen meglepő ugyanis, a kék nem élénkít, hanem ellazít. Mivel a Velvet a hazai és külföldi hírességekkel is behatóan foglalkozik, ezért most arra vagyunk kíváncsiak, hogy önök mennyire járatosak a celebek ügyes-bajos dolgait illetően. Ezen a héten Amy Winehosue-szal kapcsolatos tudásukat tesztelhetik le. Az egyik bekezdésben csupa hamis állítást írtunk a művésznőről. Találják ki, melyik az.

1. A Rehab története

Az énekesnő éppen arról panaszkodott Mark Ronson producernek, hogy a barátai megpróbálják rávenni, hogy feküdjön be elvonókúrára, amikor kipattant a fejéből a dal refrénje („They tried to make me go to rehab and I said no, no, no.”). A dal azóta óriási sláger lett, a poltoxikomán celeb 2008-as Grammy-gálán például több díjat is besepert. Hazavihette többek között az év dalának, az év felvételének és a legjobb női előadónak járó gramofont.

2. A család

Édesapja Mitchell Winehouse bolti eladóként keresi a kenyerét, édesanyja, Janis pedig gyógyszerész. Testvére Alex négy évvel fiatalabb nála. Nagymamája pedig randizott Ronnie Wooddal, a Rolling Stones és a The Birds gitárosával.

3. Kedvenc ital

Kedvenc koktélja a Rickstasy, mely 3 rész vodkából, 1 rész Southern Comfortból, 1 rész banánlikőrből és 1 rész Bailey’s-ből áll. Az énekesnő tanácsa a kezdő alkoholistáknak: „Ülj le és maradj a helyeden, amíg a madarak el nem kezdenek csicseregni!”

4. Színészi ambíciók

Tizenkét évesen ösztöndíjasként bekerült a Sylvia Young színművészeti iskolába, ahonnan hamar kirúgták, mert nem iratkozott be. Itt tanult többek között az angol popüdvöske és színésznő Billi Piper, valamint a műsorvezetőként is ismert Denise Van Outen. Amy Winehouse később a croydoni Brit Schoolba járt.

5. Amy Winehouse kontra Bono

Az énekesnő nem kedveli az U2 frontemberét, Bonót. Amikor ugyanis a harmadik világot megmentő zenész a Q díjátadó gálán felvonult a színpadra, Winehouse hangosan gúnyolódott. „Kuss legyen! Baromira nem érdekel” – jegyezte meg Wino.