Pornográf részletekkel áll bosszút Mini me megcsalt nője

2008.07.07. 20:05
Nem lehetett szép szakítás Verne Troyer és a két hete előkerült szexvideón vele látható excsajáé: Ranae Shrider nemhogy engedélyét adta a színész által egyszer már letiltott film részleteinek közléséhez, de most mindent el is mesél, ami a videóról lemaradt. Úgy tűnik, Troyer két hibát követett el: az elsőt akkor, mikor filmre vette szexuális együttlétüket; a másodikat pedig akkor, mikor megcsalta a lányt, aki ezért kirúgta.

Nem elég, hogy múlt héten felkerült a netre saját készítésű házipornójuk egy része, a 81 centis Verne Troyer 171 centi magas barna exbarátnője most a News of the Worlddel osztott meg részleteket azóta már véget ért kapcsolatukról. Múlt héten egy rádióműsorban már csepegtetett némi infót a színész testmagasságának és méretének arányáról, azt azonban csak most tudhatjuk meg, miért volt féltékeny Troyer a lány kutyájára, milyen veszélyei vannak a kádban szexelésnek, és hogy hogyan készült a világ egyik legbizarrabb házipornója, amelyből csak egy nyelvescsók közzététele kishíján 20 milliójába került a TMZ-nek.

A 22 éves lány hat hónapig volt együtt az Austin Powers-filmekben Mini Me szerepét alakító színésszel, akihez állítása szerint az első pillanattól fogva vonzódott, amikor bemutatták őket egymásnak Hugh Hefner Playboy-kiadó egyik Beverly Hills-i partiján. "Elkérte a számom, nekem meg amúgy se volt más képben, úgyhogy azt gondoltam, miért is ne?" - idézi vissza a rendhagyó romantikájú pillanatot az egyébként színészi pályára készülő lány. Az első randi álomszerűen romantikus volt, Troyer a Santa Monica-i tengerparton lévő Lobster nevű halétterembe vitte vacsorázni, és igazi gentlemanhez méltóan viselkedett: "Végigbeszélgettük az egész estét, sokat nevettünk, és akkor tűnt fel, milyen gyönyörű szeme van. Vacsora végére már teljesen elvarázsolt. De ő egy ujjal sem nyúlt hozzám: hazavitt, amikor leguggoltam, hogy megöleljem, egy sima arcrapuszival búcsúzott el".

Persze a kettejük közti méretkülönbségen azért nem lehetett csak úgy átsiklani: "Verne megkért, hogy ne fogjam meg a kezét, mikor egymás mellett megyünk, mert nem akart úgy kinézni, mint egy kisgyerek az anyukájával. Az étteremben pedig három vastag telefonkönyvet kért maga alá a székre, hogy ugyanolyan magasan üljünk".

Húsz perc alatt háromszor újratölt

Az első szexre két héttel a randi került sor, és Shrider élményei alapján nem volt igazán átütő erejű az élmény: "Nagyon ideges voltam, szerettem volna minél hamarabb túlesni rajta, hátha kiderül, hogy igazából mégse elég ehhez a vonzalom, amit érzek, vagy esetleg a mérete miatt nem fog működni. Nála voltunk, normál méretű ágya van, amire neki úgy kellett felmásznia. A magasságához képest egyébként igazán jól felszerelt, úgyhogy végül nem lehetett egy szavam se. Bár az egész dolog úgy három perc alatt lezajlott. Viszont pár perccel később Verne ismét készen állt - aznap éjjel húsz percen belül háromszor is szerelmeskedtünk, és erre azért a nagyobb méretű pasik se nagyon képesek".

És igen, Shrider megválaszolja a kimondhatatlan kérdést is: "Elég fura olyasvalakivel szexelni, aki egyébként a térdemig sem ér. Szex közben nem tudsz csókolózni vele, úgyhogy már a klasszikus misszionárius póz is kihívást jelent. És mikor így csináltuk, a lábai még mindig csak a térdemig értek. Nem mondanám, hogy olyan érzéki volt, mint egy normális méretű férfivel, de ő nagyon igyekezett. Egészében véve nem volt híján a hozzáértésnek, és igyekezett a méretéből adódó hátrányait kompenzálni. De óvszert például sose használtunk, nem lett volna értelme. Neki mind túl nagy".

Amikor a pincsi lenéz

A felemás élmény ellenére Shrider azt állítja, komolyan szerelmes volt a férfiba. Érzelmei komolyságát jelzi, hogy a kedvéért még a magassarkú cipőkről is lemondott, bár a 90 centis méretkülönbségnél - ami több, mint Troyer teljes testmagassága -, az a +/- 12 centi már nem igazán oszt vagy szoroz. Emellett ő volt az első férfi, akivel össze is költözött, és egy ideig nagyjából az jelentette a legnagyobb konfliktusforrásukat, hogy a férfi nem jött ki a lány kutyájával: őrülten féltékeny volt ugyanis, amiért a kutya magasabb volt nála.

A lány a videó készítésének műhelytitkairól is beszélt a lapnak. A mű egy hónappal az első aktusuk után, egy romantikus Beverly Hills-i húsvéti nyaralásukon készült a L'Ermitage luxusszállóban, és Troyer ötlete volt: mint Shrider visszaidézi, a kisnövésű színész imádja önmagát képernyőn viszontlátni. "Semmit nem élvez jobban, a kedvenc hobbija, hogy a saját filmjeit nézi".

Kádban szexelni veszélyes

A lány nem igazán lelkesedett az ötletért, de mivel egyik előző szexük kis híján rossz véget ért - a kádban próbálták csinálni, és Troyer kishíján belefulladt vízbe -, így lelkiismeret-furdalástól hajtva beleegyezett. A színész rendezőként instruálta barátnőjét, például a lánynak kellett a szobában megfelelő helyekre húzgálni a bútorokat, mivel Troyer - méretéből adódóan - nem boldogult volna ezzel. Majd epret és pezsgőt rendeltek a szobapincértől, hogy megfelelő hangulatba kerüljenek, és nekiláttak. Aki eddig nem tudta volna elképzelni, mi lehet a film egyelőre még nem publikált további részében, az most megtudhatja: "Az első 15 percben engem kényeztet, majd a következő 45 percben szeretkezünk. Igazán nagyon jó volt".

"Mindig csak a pia meg a haverok...!"

A kutyával való konfliktus mellett az sem tett jót a kapcsolatnak, hogy Troyer sokat iszik: erre egyébként már az előző házassága is ráment, akkor Genevieve Gallen jógaoktató volt a felesége (a dolog érdekessége, hogy - a lap információi szerint - Gallen 190 centi). Shrider azt állítja, Troyer akár 5 sört is képes meginni, amit egy átlagos magasságú férfi is megérez, egy 81 centi magas embernek pedig akár halálos is lehetne. A lány hiába próbálta lebeszélni, a színész nem hagyta, hogy beleszóljon az életébe: "A barátai állandóan arra bujtották, hogy ne hallgasson rám, végül aztán teljesen az ő hatásuk alá került".

A romantika akkor múlt el végleg, amikor Shrider fél évvel később megtudta, hogy Troyer megcsalta őt, nem is egyszer: "Többször is megtette. Pedig én végig hűséges voltam hozzá, komolyan vettem a kapcsolatunkat". Ez vezetett a pár szakításához, és így már nem is lehet véletlen, hogy bár a múlt héten kiszivárgott házi pornóvideójukat Troyer sikeresen letilttatta egy bírósági határozattal, Shrider megtorpedózta az ügyet azzal, hogy - mint a film másik szereplője - beleegyezett a film részleteinek közzétételébe. A pár egyébként még mindig együtt él, de külön: "Ugyanabban a lakásban lakunk, de már külön szobákban. Én még mindig törődöm vele, de ő sajnos már leginkább csak magával van elfoglalva".