Donald Trump viccelt, hogy járna a lányával

2006.03.08. 12:27
Donald Trump leginkább a nála jóval fiatalabb nők közül választ partnert. Az ABC műsorában szóvivője szerint Trump viccnek szánta azt a megjegyzést, hogy randevúzna a saját lányával, Ivanka Trumppal.

Donald Trump azzal viccelődött, hogy szívesen randevúzna a lányával Ivankával, ha történetesen nem a lánya lenne. Az építési vállalkozót és a birodalom 24 éves örökösnőjét az ABC csatorna ’View’ című műsorába hívták meg, ahol többek közt hagyományos bulvárkérdéseket is kaptak Ivanka Trump esetleges pikáns fotósorozatáról. A műsorvezető arra volt kiváncsi, az apát hogy érintené, ha modell lányát a Playboyban látná viszont meztelenül.

Nem pózolna meztelenül, pedig jó alakja van

Donald Trump feleségével

„Csalódott lennék tényleg. Na jó, nem biztos, attól függ, milyen tartalom lenne abban a magazinban” – válaszolta Donald Trump, akit az AP idézett. Rövid szünet után hozzátette: „nem hiszem, hogy Ivanka meztelenül pózolna, habár nagyon jó alakja van. Ha nem lenne a lányom, szívesen járnék bele” – nevetett a vállalkozó, és a közönség is, mire a műsorvezető visszakérdezett: „Ki maga, talán Woody Allen?”

A nem túl magas szintű tréfálkozásra reagálva Jim Dowd az építkezési vállalkozó szóvivője elmondta, nyilvánvaló, hogy Trump viccelt, mert alapvetően humoros ember. „Szeret viccelődni magán és azon is, hogy mindig nála jóval fiatalabb nőkkel jön össze. Ez csak egyfajta tréfa” – magyarázta a szóvivő. Trump felesége, Melanie 34 éves, és tavaszra várja első közös gyereküket.

Zsíros kártérítés

Ivanka Trump édesanyja Ivana Trump, aki évtizedekkel ezelőtt sikeres modell volt, de híressé Donald feleségeként vált. A közismert ingatlanbefektetőt Egyesült Államok leggazdagabbjai közt tartják számon, és ami a vagyona bővítését illeti, fáradhatatlan. Januárban ötmilliárd dollár kártérítési követelést nyújtott be a bíróságon Timothy O’Brien író és a Warner Books kiadó terhére. A vállalkozó úgy tartja, ’Trump ország: hogyan legyünk Donald’ című könyvében a szerző valótlan és rosszindulatú állításokat írt a családjáról, a vállalkozásáról és természetesen a magánéletéről.