horoszkóp

Kirúgta a milliárdos a drogfüggő szépségkirálynőt

2006.12.18. 11:04
Miss Amerikának távoznia kellett a nyereménylakásból, még a koronája is veszélybe kerülhet. Tara Conner állítólag mindenkivel lefeküdt, csak hogy kokainhoz jusson.

"Tarának súlyos drogproblémái vannak, már a verseny alatt is mindenki utálta. Lefeküdt a Blink 182 énekesével, egyáltalán, ő mindenkivel lefekszik" - mondta a 20 éves Tara Connerről egy ismeretlen forrás. Amerika 2006-os szépe, aki az ottani törvények szerint még kiskorúnak számít, botrányos életmódjával magára haragította a szépségverseny rendezőit, de főleg annak vezetőjét, a milliárdos Donald Trumpot, aki kitette őt New York-i luxuslakásából - írja a New York Post.

A szépség állandó vendége a New York-i kluboknak, férfiakat visz fel a lakására, nyilvánosan csókolózott a tiniszépségkirálynővel, nemrég pedig kokaint mutattak ki a vérében. Nem éppen példamutató viselkedés az amerikai tinilányok számára - gondolják a szépségverseny rendezői, el is veszik tőle a koronát.

Partiállat szépségkirálynők

"Tara mindigis igazi partiállat volt" - mondta egy ismerős a szépségkirálynőről, aki gyakran bulizott együtt Tarával és a tiniszépséggel, Katie Blairrel: "Láttam őket az asztalon együtt táncolni és csókolózni, igazán nagyon közel kerültek egymáshoz." Conner állítólag mindenkivel lefeküdt, csak hogy kokainhoz jusson, pedig a verseny alatt még nem túl elismerően nyilatkozott Paris Hilton és Britney Spears kicsapongásairól: "Azt hiszem túlzásba viszik, szerintem vissza kéne venniük egy kicsit".

A New York Postnak nyilatkozó forrás szerint Conner "versengő típus" a szépségkirálynő-választáson is csak a verseny miatt indult, ám a királynőséggel járó kötelezettségek már nem igazán tetszettek neki.

"A szépségkirálynő már nem lakik itt"

A luxusház portása szerint Conner már vissza is költözött a Kentucky államban lévő szülőfalujába, a kaliforniai udvarhölgyet pedig a pletykák szerint nemrég értesítették, hogy készülhet a királynői teendőkre.

Trump egyébként állítólag főleg Conner egészségért aggódik, a legjobbat szeretné neki - mondta Donald Trump szóvivője. A milliárdos csak annyit mondott, dönteniük kellett, és nem kérdéses, hogy mi lesz Conner sorsa. A rendezők szerint a kiskorú Conner illegális alkoholfogyasztással és drogügyeivel nem állít jó példát az amerikai tinilányok elé, így mennie kell.