horoszkóp

Tunyogi Péterért imádkoznak, pedig korábban átkozták

2008.11.04. 16:13
Zeffer András egykori P. Mobil-tag azt mondja, hétvégi koncertjük egyben imádság lesz Tunyogi Péter énekes felépüléséért, aki balaesete után kómában fekszik. A zenekar most is aktuális tagja Schuster Lóránt is imádkozásra hívja fel a rajongókat, pedig alig egy éve erkölcsileg vállalhatatlannak tartotta Tunyogi ténykedését.

„Nem nagyon térek magamhoz. Mivel a munkakapcsolat mellett 27 éves barátság fűz Tunyogi Péterhez, természetes számomra, hogy az értesítés után azonnal rohantam a kórházba. A súlyos sérülés és a fellépő komplikációk ellenére is bíznunk kell a teljes felépülésében, hiszen ismerjük életerejét, amelyet az elmúlt években már bizonyítani kényszerült néhányszor. Többször megvívta már a maga csatáit, kitartó és szívós” – tudatta a világgal nyilatkozatban Zeffer András a P. Mobil zenekar egykori tagja Tunyogi Péter énekes balesetéről.

Schuster Lóránt, a P. Mobil egy másik tagja, tegnap a Velveten keresztül kérte a rajongókat, hogy imádkozzanak az énekesért.

Tunyogi Pétert azután szállították kórházba, hogy hétvégén egy fellépésre készülve a koncert helyszínén elájult, és súlyosan megsérült, miután legurult a lépcsőn. Az énekesen több műtétet is végre kellett hajtani, és jelenleg mesterséges kómában tartják.

Nem ez volt az első eset, hogy Tunyogi összesett. Egy tavalyi incidens után, amikor kétszer le kellett állni a zenéléssel, mert az énekes nem bírta az iramot, majd végül félbe kellett szakítani a koncertet, az imádkozásra felkérő Schuster vállalhatatlannak ítélte Tunyogit.

Az ominózus fellépésen Tunyogi ivott, pedig a korábbi évek erős alkoholfogyasztása után egyáltalán nem lenne neki szabad. Schuster ezen akadt ki, és ezt írta blogjába: „Tunyogi Péter fizikailag képtelen, erkölcsileg alkalmatlan a P. Mobil koncertek lejátszására”.