horoszkóp

Elhunyt Tunyogi Péter

2008.11.10. 13:45
Hatvanegy éves korában, vasárnap elhunyt Tunyogi Péter a P. Mobil zenekar egykori énekese. Tunyogi november elsején szenvedett balesetet, ami után mesterséges kómában tartották. Sajnos már nem tudtak rajta segíteni.

Tunyogi Péter vasárnap meghalt, tájékoztatta az MTI-t hétfőn a P. Mobil zenekar korábbi tagja Zeffer András. Az énekes temetéséről Zeffer tájékoztatása értelmében később intézkednek.

Tunyogi november elsején lett rosszul egy fellépés előtt, elájult és súlyos fejsérülést szenvedett. A baleset után napokon keresztül mesterséges kómában tartották.

Tunyogi Péter a Mobilmánia zenekar énekese volt, miután kilépett a P. Mobilból. Egykori zenésztársai a baleset után arra kérték a rajongókat imádkozzanak együtt az énekesért, pedig korábban nem mindenki tartotta morálisan vállalhatónak Tunyogit az alkoholproblémái és a rosszullétei miatt.

Tunyogi Péter a P. Mobil után a kilencvenes évek elején megszervezte a saját zenekarát a Tunyogi Rock Bandet, ami 2004-ig volt folyamatosan aktív. Ezután szüneteltette a pályáját, majd 2008 májusától korábbi P. Mobil tagokkal – Kékesi László, Vikidál Gyula, Rudán Joe, Zeffer András – a Mobilmánia nevű zenekarral koncertezett.