Tóth Vera újra együtt Dobival

2008.12.03. 09:36
Az biztos, hogy ismét együtt dolgoznak az egykori szerelmespár tagjai, de lehet, hogy ennél többről van szó. Bár szakításuk botrányos volt, nemrégiben együtt utaztak Toscanába. Tóth Vera elismeri, hogy kibékültek, de többről egyelőre nem beszél.

Újra összejött a megasztáros énekesnő és párja, Dobos András, azaz Dobi - írta a Blikk. Az énekesnő és a zenész tavaly júniusban szakítottak, botrányosnak mondható körülmények között. Arról szóltak a hírek, hogy a férfi megcsalta Tóth Verát. Hivatalosan azért váltak el, mert Dobos szerint a megasztáros megfojtotta őt a féltékenységével. Ezután a férfi egy sportolónővel vigasztalódott, eközben durván beszólt a volt párjának: "Fogyjál le!" - üzente neki egy magazin címlapján. Nyáron Tóth Vera még úgy nyilatkozott, hogy a szinglik boldog életét éli.

Tóth Vera

A szakítás után fél évvel a munkakapcsolat is véget ért. Miután Tóth Vera rájött, hogy reménytelenül szereti a férfit, és egyre nehezebbé vált a közös munka, kidobta őt a zenekarából. Most azonban, az énekesnő legújabb klipjében feltűnik Dobos is. - Kibékültünk. Intelligens emberek módjára megbeszéltünk mindent. Az érzések elmúltak, de barátok maradtunk - mondta a Blikknek az énekesnő. - Újra együtt dolgozunk, a Boldogtalan című klip történetét is Dobi találta ki - tette hozzá.

Bár az énekesnő visszafogottan nyilatkozik, a napilap "zenészberkekre hivatkozva" úgy tudja, hogy ennél többről van szó közöttük. A szakmában állítólag már azt suttogják, hogy ismét fellobbant a szerelem. Ennek bizonyítékát látják abban is, hogy Tóth Vera és Dobos András nemrégiben együtt utazott Toscanába.