horoszkóp

Nem híresek a hírességek ikertestvérei

mm
2009.04.11. 14:14
Nem is értjük, miért nem használja ki Mary-Kate és Ashley Olsenhez hasonlóan minden, a showbusiness-be keveredett ikerpár azt a különlegességet, hogy két egymásra nagyon hasonlító személyről van szó, mindenesetre egy csomó olyan párt találtunk, ahol az egyik fél ismert, a másik meg egyáltalán nem, vagy alig. Mint például Scarlett Johansson, Vin Diesel, Ashton Kutcher vagy a magyar származású Alanis Morrissette.

Mielőtt rátérnénk a lényegre, a hírességek nem híres ikertestvéreire - akik között persze egy kakukktojást is elrejtettünk, meg kell említenünk, hogy milyen tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak az ikergyűjtés közben – persze cselesen át is görgethetik ezt a részt. Egyrészt a Mary-Kate és Ashley Olsen vonal, tehát az, amikor egy ikerpár mindkét fele celeb, korábbi feltételezéseinkkel szemben a kisebbséget képviseli. Viszont azt is megállapíthattuk, hogy amennyiben egy ikerpár egyik fele a showbizniszben van, akkor könnyen lehet, hogy a másik fele is hasonló jellegű munkát űz, csak legfeljebb a kamerák mögött, vagy nem annyira ismert, mint a hasonmása.

Scarlett és Hunter Johansson

Johanssonok

Scarlett Johansson színésznő ikertestvére Hunter egyáltalán nem színészkedik és nem feltűnősködik, pedig a People magazin 2008-as Szexi és szingli férfiak összeállításában kiemelték, mint jó partit. Ezzel szemben viszont része volt abban, hogy Barack Obama jelenleg az USA elnöke: Obama denveri kampányának egyik szervezője volt.


Gisele és Patricia Bündchen

Bündchenek

Gisele Bündchen modell ikertestvére, Particia nem is szeretné megpróbálni felvenni a versenyt testvérével, nem modellkedik. Ráadásul tényleg nehéz lenne felzárkózni amellé, hogy Gisele Bündchen Leonardo DiCaprio exe, a Sports Illustrated fürdőruhás kiadásának címlaplánya volt, most meg Tom Brady amerikaifoci-játékos felesége. Ehelyett a háttérben marad és onnan irányít: ő Gisele Bündchen menedzsere, és úgy néz ki, jól csinálja a munkáját, 2008-ban a testvére volt a világ legjobban fizetett szupermodellje.


Isabella és Isotta Ingrid Rossellini

Rosselliniék

Ingrid Bergman és Robert Rossellini ikrei annyira különböznek egymástól, amennyire ikrek csak tehetik. Isabella Rossellini a szépségét kihasználva modellkedni kezdett, majd színészkedett, és olyan hírességekkel élt együtt, mint Martin Scorsese, David Lynch és Gary Oldman. Ingrid Rossellini eközben a Columbia Egyetemen PhD-zett olasz irodalomból, majd a Harvardon és a Princetonon tanított. Részben a különböző életutak vezettek ahhoz 2006-ban, hogy a két testvér jól összeveszett. Isabella Rossellini az apjáról készített rövidfilmjét bemutatták a Tribeca Film Festivalon, de Ingridnek nem tetszett a film, mert úgy vélte, hogy viccet csinál az apjukból és a művészetéből, ami komoly veszekedéshez vezetett a testvérek között.


Kiefer és Rachel Sutherland

Sutherland

Kiefer Sutherlandről és ikertestvéréről, Rachelről sajnos nincs fotónk, de szerencsére az internetnek van, úgyhogy itt megnézheti, mennyire hasonlít egymásra a testvérpár. Amikor a listát összeállítottuk, azt olvastuk, hogy Kiefer Sutherlandről a filmszerepei alapján nehéz elképzelni már azt is, hogy testvére van, nemhogy ikertestvére. Rachel Sutherland hét perccel fiatalabb a bátyjánál és ő is filmes, csak a kamera másik oldalán. Torontóban foglalkozik mozifilmek és tévés produkciók utómunkájával. Egyszer együtt dolgozott a testvérével, 1997-ben a Bosszú és igazság Új-Mexikóban című filmben.


Ashton és MichaelKutcher

Kutcher

Sajnos a Kutcher-testvérekkel is az a helyzet, mint Kiefer Sutherlanddel volt, de róluk is talál képet péládul itt. Szintén kevesen tudják, hogy Ashton Kutchernek is van egy ikertestvére. Michael Kutcher cerebralis parisisszal, agyi eredetű izomgyengeséggel született, ami miatt 13 éves korában szívátültetése volt. Ashton Kutcher mindvégig védelmezte a testvérét, amíg fel nem nőttek. Ashton végül Hollywoodba költözött, hogy megvalósítsa színészi terveit, Michael Iowában maradt, ahol magánnyugdíjpénztár-csomagokat árul.


Alanis és Wade Imre Morissette

Morissette

Alanis Morissette nevéből nem egyértelmű, hogy magyar származású, többek között ezért is szerencse, hogy van egy ikertestvére, akiről viszont egyértelműen kiderül, hogy magyar felmenői vannak. Wade Imre Morissette testvéréhez hasonlóan zenész, bár jóval kevésbé ismert. A fiútestvér a jóga megszállottja, többször volt Indiában, 2005-ben csatlakozott a Jóga Zarándoklathoz, úgyhogy ennek megfelelően az indiai zene egy speciális típusát űzi.


Vin Diesel és Paul Vincent

Diesel

Vin Diesel nagyon erős és nagyon kopasz színésznek is van ikertestvére, de ezt akkor is nehéz elhinni, ha egymás mellett állnak, ugyanis alig van köztük hasonlóság. Diesel ráadásul kényesen ügyel arra, hogy magánéletéről minél kevesebb derüljön ki, ezért közös fotókat is alig találni róluk, mint ahogy arról is szinte néma csöndben hallgat az internet, hogy Paul Vincent mivel foglalkozik. Ezt az egy képet sikerült feltúrnunk. Paul Vincentet meg az IMDb-n találjuk meg Paul Vincent (IV) néven. Egy 1999-es filmben volt hangmérnök. Minden ikrek legrejtélyesebbike.


Király Viktor és Benjamin

Királyék

A Megasztár negyedik szériájának győztese Király Viktor és ikertestvére Király Benjamin azok közé az ikrek közé tartoznak, akik megpróbáltak együtt sikereket elérni, de nem jött össze nekik. Volt közös zenekaruk, kettő is: a TwinZ és a Face to Face. A neve alapján mindkét formációban hangsúlyos volt, hogy a tagok ikrek. Király Benjamin egyébként egy darabig megelőzte a testvérét celebségben, 2008-ban ő volt Kiss „Kisó” Orsolya a Viva tv műsorvezetőjének a barátja, akinek a helyét végül Skrapits Erik vette át a No Thanxből.


Csenki Attila és Attila

Képaláírás

A Showder Klub egyik humoristáját megkereste a Best magazin, hogy készítenének vele egy anyagot, és az addig viszonylag ismeretlen humorista úgy döntött, jól megvicceli a lapot és mindenféle sületlenséget állít magáról. Többek között azt is, hogy van egy ikertestvére, aki egyszer megnyitott helyette a kiállítást Chicagóban. Valójában pedig sem kiállítás, sem Chicagó, sem ikertestvér nem volt. Csenki még a wiwes profilján is elhelyezett egy pár kamuképet, hogy a nehezen ellenőrizhető múltja után kutakodó újságíróknak feladja a leckét. A célját végül elérte: bekerült csodálatos ismeretlen ikertestvéres válogatásunkra.