horoszkóp

Liv Tyler válik a férjétől

2008.05.09. 13:30
Liv Tyler és férje, Royston Langdon bejelentették, ötévi házasság és egy közös gyerek után elválnak. Nyilatkozatuk szerint jóban maradnak, erre már csak gyerekük miatt is szükség van. A válásnak nem sok előjele volt, mindössze annyi, hogy Tylert az utóbbi időben néhányszor a jegygyűrűje nélkül látták itt-ott.

Néhány héttel azután, hogy pletykák kezdtek keringeni arról, hogy Liv Tyler és Royston Langdon házassága nincs teljesen rendben, a pár a People magazinnak eljuttatott sajtóközleményében bejelentette válását. „Liv Tyler és Royston Langdon megerősítették különválásukat. Jó barátok maradnak, és továbbra is odaadóan gondoskodnak fiukról, Miloról. Azt szeretnék, ha ebben az időszakban tiszteletben tartanák a magánéletüket” – áll a közleményben.

A válás nagyjából egyetlen előzménye az volt, hogy Tylert az utóbbi időben többször látták úgy, hogy nem viselte a jegygyűrűjét. Tylert először néhány hete New Yorkban látták a gyűrűje nélkül, aztán legutóbb a Met Costume Institute gálájára a hét elején szintén gyűrűtlenül érkezett, és ezúttal a férjét is otthon, vagy valahol máshol hagyta.

Liv Tyler

Tyler leendő volt férje Royston Langdon a Spacehog nevű – Queen és David Bowie ihletésű – zenekar basszusgitárosa és énekese volt, amíg a zenekar fel nem oszlott 2002-ben. Jelenleg az Arckid – igen egyszerű zenét játszó zenekar – tagjaként várja a válást.

Spacehog

Váratlan válás

A különféle internetes híroldalak kommentelői, de általában a cikkszerzők sem számítottak arra, hogy Liv Tyler és Royston Langdon válni fognak.

A legtöbben azzal magyarázzák csodálkozásukat, hogy a pár magánélete nem szerepelt rendszeresen a sajtóban, kifejezetten visszahúzódó életet éltek, így nem tudtak az emberek arról, hogy a házassággal nincs minden rendben.

A párról általában nincsenek rossz véleménnyel a különféle blogokban, legtöbben azért aggódnak, hogy tényleg jóban maradjanak, mert ez biztos, hogy fontos közös gyereküknek, Milonak.

Arckid

Visszahúzódva élni

Liv Tyler férjével tényleg nagyon visszahúzódva élt, szinte semmilyen hírt nem adott magáról a pár az utóbbi pár évben a mostani válási bejelentésen kívül.

Az egyetlen időszak akkor volt, amikor hallani lehetett valamit Liv Tylerről, azon kívül, hogy a Gyűrűk ura kapcsán szerepelt egy pár hivatalos eseményen, az volt, amikor 2004-ben terhes volt fiával Miloval.

Ebben az időszakban olyan híreket kaptunk, hogy Liv Tyler a szülés után vállalna aktfotózást, illetve, hogy az orra alapján szerinte lánya fog születni. Aztán végül fia született. Aztán még 2006-ban egy pillanatra feltűnt, amikor azt mondta, nem zavarja, hogy gömbölyű.