horoszkóp

Mike Tyson boksz helyett pornózni fog

2005.08.04. 14:33
A balhéiról elhíresült egykori világelső bokszoló, Mike Tyson hiába keresett pályafutása során milliókat, állandó pénztelenséggel küzd. Most, hogy már a profi ökölvívásból nem tud kaszálni, új megélhetési forrást talált magának: a pornószakmában teszi próbára magát.
Úgy tűnik a sokak által a világ legbalhésabb emberének tartott Mike Tyson megtalálta új számítását. Minden idők legfiatalabb nehézsúlyú világbajnokának sikeresen induló bokszolói karrierje mellett többször is volt összetűzése a törvénnyel. Bűnlajstromán szerepelt nemi erőszak, önbíráskodás, verekedés, hatóság elleni erőszak és családon belüli erőszak is.

A fülharapás volt a "csúcs"

Legismertebb ringben elkövetett balhéi közül a Holyfield elleni fülharapás és az Orlin Norris elleni, állj utáni kiütés a legismertebbek, míg a Lennox Lewis elleni meccs előtt - azon kívül, hogy verekedést provokált az angol bokszoló testőreivel -, úgy nyilatkozott, megeszi Lewis gyerekeit.

"Természetesen" utolsó meccse sem ért véget balhé nélkül: az ír McBride-nak - aki minden bizonnyal az utolsó vereséget mérte az egykor verhetetlennek hitt Tysonra - a mellbimbóját harapta meg tehetetlenségében.

A pornó jelentheti a megoldást

Pályafutása vége után úgy nyilatkozott, szeretné a K1-ben kipróbálni magát, végül azonban nem lett semmi az egészből. A profiboksz.hu információi szerint azonban képtelen lenyugodni, aminek fő oka, hogy hiába keresett pályafutása során dollár milliókat, hosszú évek óta súlyos anyagi problémákkal küszködik.

A megoldást a pornószakmában látja. A hírek szerint főszereplő lesz egy pornófilmben, melyben a szakma "nagyasszonyának" számító Jenna Jameson partnereként domborít majd. Abban azonban csak bízhatunk, hogy Tyson nem fog se harapni, és partnerét sem veri meg, ha esetleg nem nyer.