horoszkóp

Anettka ma ugrik a nagy gépben

2006.12.14. 09:14
Anettka sok hányattatás után a jelek szerint ma végre felemelkedik a légbe. A tévés személyiség szerdán érkezett meg Nyizsnij Novgorodba, ahol ruhapróbán esett át, megszemlélte a nagy gépet és a jóképű pilótával és a műszerekkel ismerkedett.

Anettkát Nyizsnij Novgorodban a MiG munkatársai várták, és megmutatták neki a külön méretére szabott speciális ruhát. A Színes Bulvár Lap értesülései szerint a repülős öltözék különleges és túlnyomásos, amit Anettka a repülése után meg is tarthat. A ruha olyan műszerekkel van összekötve, amik a túlnyomást kompenzálják és az oxigénellátást irányítják.

Biztos kezekben

Anettkát a MiG egy igen tapasztalt pilótája, Szergej Ivanovics viszi fel a magasba, akiről Anettka elismerően nyilatkozott a lapnak, igaz, elsősorban nem szakmai tudását méltatta: jóképű, kedves szimpatikus úrnak nevezte, aki magabiztosságot sugároz.

Hátul fog ülni

Anettka szemügyre vette a majdnem 23 méter hosszú MiG 31-es gépet is, amit szintén hosszan dicsért. Ezután Szergej a pilótafülkében okította Anettkát az eszközök használatáról. Anettka a lapnak azt is elmondta, hogy főleg hátul fog ülni, de kapott egy halvány ígéretet arra, hogy talán majd vezetheti a repülőt. Arról nem esett szó, hogy hátulról ezt hogyan tudja majd megoldani.

Szokásos

A repülés körül kialakult, és immár megszokottá vált titkolózás egyébként továbbra is tart: Anettka nem árulta el a lapnak, milyen magasra repülnek és mennyi ideig tartózkodnak a légben. Mint ahogy arról sem esett szó, hogy Anettka kiskacsája végül részt vehet-e a mára tervezett repülésen.