horoszkóp

Uma Thurman végleg szakított magyar pasijával

2007.03.19. 15:53
Többszöri összeveszés és újra-összemelegedés után megint véglegesen szakított a színésznő és volt/leendő szerelme, a magyar hotelmilliárdos. Ahogy tavaly is.

Uma Thurman és magyar származású hoteltulajdonos pasija, André Balazs három év se veled-se nélküled után újra szakított. Most már állítólag végleg.

A People.com-hoz eljutott pletykák szerint pedig a 36 éves színésznő és az 50 éves férfi már karibi esküvőt tervezett nyárra. Uma Thurman sajtósa, Robert Garlock nem kívánta kommentálni a hírt.

Előjáték

Uma és Balázs

Ugyanő pedig pont egy éve, amikor a tavalyi Oscar-díjátadón a színésznő Balazs nélkül jelent meg, még ki merte jelenteni, hogy vége a 2003 óta tartó románcnak.

"Sajnos igaz, hogy szakítottunk, de barátok maradunk" - üzente akkor a Kill Bill szamuránője.

Utójáték

Múlt ősszel aztán ismét közelebb kerültek egymáshoz, mint az egy baráti kapcsolatban szokás. Mindenüvé együtt mentek Koppenhágától New Yorkig, ahol Uma és Ethan Hawke-kal kötött házasságából származó két gyereke laknak.

A színésznő legújabb filmjében - melynek címe angolul The Accidental Husband lesz (magyarul talán Véletlen Férjnek fordíthatnánk) - egy rádiós talkshow műsorvezetőjét játssza, aki azért kerül bajba mert szerelmi kérdésben ad tanácsot.

Honfitársunknak mi csak annyit tudunk tanácsolni, hogy mindenképp óvakodjon az Ötpontos Szívrepesztő Fogástól, mert az még Billnek is sok volt.